www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MS office
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 15, 2005 8:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lepo si tole spisal LoLeK! Jaz sem za MS Office.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 15, 2005 10:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LoLek je napisal/a:
Samo open offica ne. Dokler še lahko tak šmuglamo s programi si ne naložim open offica. Z njim pa se ja ne da delati. Sem že poiskušal in res dela obupno, npr. nekaj pišeš in še dodajaš slike... to kar nekaj meče sem in tja ...

Hecno, to bi lahko clovek rekel za skropucalo, ki mu M$ pravi Equation Editor in ga prilaga Wordu; ce bi kdaj poskusal postaviti formulo z njim in z editorjem od OpenOffice-a, najbrz ne bi tako vneto zagovarjal piratiziranja Very Happy

Bolj kot je stvar kompleksna, tezje jo je narediti v EE in vec dela (eksponentno za vsak dodan element) zahteva. Ko bi se M$ le kaj naucil od konkurence ... Sicer pa; pri OOo dobis vsaj toliko, kot placas Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
janez03
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Sep 2004 9:43
Aktiv.: 0.60
Kraj: tržič

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 15, 2005 11:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Morda je bil včasih OO štorast, ampak od takrat je že kar nekaj časa. Vsekakor glas zanj. Slovenska verzija je zelo dobra, če upoštevamo še ceno je odlična in - roko na srce - uporabnik z malo izkušenj pri delu z računalnikom ne loči npr. MS Office Excela od OO Calc-a. MS že ve zakaj prodaja kao študentski paket po razumni ceni - da ga potem nekajkrat precenjenega lahko proda še poslovnim uporabnikom in jih preko BSA opozarja na licenciranje (in na $$$$$$)!

L.p.; Janez
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 16, 2005 4:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam se tudi nebi strinjal z Lolekom.

Glede na to da imam doma samo OOorg, sem prepričan, da sem do sedaj odprl vsaj 99% pps datotek z raznimi neumnostmi, ki sem jih dobil preko interneta.

Glede Writerja pa: Privzete lastnosti objektov kot so slike so v OOO drugačne kot v Wordu. Slike so plavajoče, zato jih razmetava po strani. Če bi si vzel 5 minut časa bi videl, da se da poravnavo slik nastaviti tako kot jo ima Word.

Sem že naletel na datoteke, ki jih Writer ni pravilno odprl. Nihče ni popoln.
Ni pa ta paket tako slab, da mu nebi dal priložnosti. Sam kar intenzivno uporabljam Calc program (tabele) in sem z njim zelo zadovoljen.

V službi uporabljamo že Office 2000 kot primarno orodje, vendar imam za delo naložen tudi OOo, ki ga uporabljam za spremljanje projekta in dokumentiranje. Tako lahko brez problema kakšno stvar naredim še doma, ko rabim mir.

LoLek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 1.45

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 17, 2005 1:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Predstavitve narejen v MS Office ne odpira dobro, se mi je že naredilo, da sem naredil predstavitev in potem na predstavitvi dobiš računalnik z open officom, navadno enačbe ne prikazuje pravilno, da se o raznih vizualnih efektih ne pogovarjamo...

@Sokrat Za pisanje enačb pa uporabljam Mathtype in ne Equation Editor, ker slednji je res slab.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 17, 2005 4:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem si naložil MS office xp pro slo, ker se mi ne ljubi učiti na novo, ker sem tega že navajen, vsaj tisto malenkost kar uporabljam.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni