|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Čet Apr 11, 2013 1:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz imam v daljincu kjuček, (daljinca je treba razdrt) ampak plastičen. Naj bi zadostoval za dvakrat odklenit vrata, potem se itak uniči. To je izhod v sili, daljinca potem prisloniš zraven tipke ter zaženeš avto. Da bi se vsemu temu izognil zamenjaš baterijo. Ko se sedeš v avto in te lučka opozarja da ni zaznal ključa je čas za zamenjavo baterije. Pri meni teče peto leto, menjal sem jo enkrat do sedaj, pred enim letom. Priporočajo menjavo baterije na dve leti. Ja, tudi jaz bi si želel to imeti tudi v bodoče. _________________ LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.23 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Čet Apr 11, 2013 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
zok je napisal/a: |
Sicer pa - kupi megana ali laguno. S to funkcijo bos dobil se ogrooomno drugih tezav.  |
Imel Megana 8 let. Vžigal na pritisk gumba vedno brez težav. Renault ima tako narejeno. Če stisneš gumb brez bremze/sklopke daš kontakt. Če pa stisneš bremzo (ob predpostavki da je avto v leru) ali pa če imaš avto v prestavi in imaš stisnjeno sklopko ter stisneš gumb za vžig, le ta potem vžge avto. Verglat neha takoj, ko motor zalaufa.
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Čet Apr 11, 2013 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
no, ja.. moj se vcasih odloci in sploh ne vzge.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dusanst Član

Pridružen-a: Tor 09 Apr 2013 8:21 Prispevkov: 28 Aktiv.: 0.19 Kraj: Dolenjske toplice
|
Objavljeno: Čet Apr 11, 2013 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz ne bi nič hvalil ne grajal (Saj jih ne delam jih samo vozim) imam pa že tretjega megana - na kartico - in do sedaj še z nobenim ni bilo nobenega problema
Je pa res da delam malo več kot 10.000 km letno _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.00 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Apr 11, 2013 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm,... je kdo kdaj izračunal pri katerih kilometrih na leto se splača "kupiti" taksista namesto avtomobila ? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
romch Neznanec

Pridružen-a: Pet 10 Sep 2010 13:36 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Čet Jul 18, 2013 6:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
V določenih primerih taxi sploh ne bi bil slaba rešitev. Tudi cenovno  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 11.99 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Čet Jul 18, 2013 7:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Veliko jih je napisalo, da ni vzroka, da bi opravičil montažo. Meni je "izdahnil" element za zaganjanje na ključavnici, tipka je bila v predalčku pri roki, in sedaj avto (kombi) vžigam na tipko že nekaj let. Je pa res, da tipke ne smeš pritiskati med vožnjo in tudi ne takrat, ko avto ni v prosti prestavi ali s stisnjeno sklopko. Ker vedno prej vključim možgane, kot avto, do danes v vseh letih nisem imel nobene težave.
Je pa res, da če...................in teh čejev si lahko človek postavi mali milijon.
Ni moj namen vzpodbujati takšna dejanja (original vžig je veliko boljši in varnejši). Hotel sem le opisati moj razlog za takšno početje. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni