|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
poldim Član

Pridružen-a: Sre 02 Mar 2011 11:34 Prispevkov: 120 Aktiv.: 0.69 Kraj: Ormož
|
Objavljeno: Čet Jan 02, 2014 8:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kar zadeva ohišij MALI so res dobra, res pa je cena tudi visoka. Tudi sam bi potreboval ohišje za končno stopnjo v A klasi. Iščem ga že pol leta. Pred novim letom sem dobil ponudbo od podjetja MALI. Standardno ohišje dimenzij 126 x 436 x 300 (V x Š x G), z vgrajenimi hladilnimi rebri z oznako OH HR 300/3 HE imajo v ceniku za cca. 130 Eur brez DDV. Ohišje je brez izrezov in izvrtin.
Toliko, da vemo za velikostni razred cen. Za ohišje po naročilu je potrebno počakati kakih 6 tednov (tako so zapisali meni).
Zlatko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter123 Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34 Prispevkov: 1442 Aktiv.: 7.21 Kraj: Lj.
|
Objavljeno: Čet Jan 02, 2014 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
alcu.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Pet Jan 03, 2014 7:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Peter123 je napisal/a: |
alcu.si |
Če si blizu Kamnika, lahko greš tja pogledat, in poiščeš kose med "ostanki", ki jih dobiš -50%. Se kar splača. Karkoli rabim, vedno vzamem tam. _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KernelPanic Član

Pridružen-a: Pon 13 Avg 2012 10:29 Prispevkov: 162 Aktiv.: 1.04 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 03, 2014 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jakey je napisal/a: |
alcu.si |
Če si blizu Kamnika, lahko greš tja pogledat, in poiščeš kose med "ostanki", ki jih dobiš -50%. Se kar splača. Karkoli rabim, vedno vzamem tam. |
Nisem blizu Kamnika, sem iz Ljubljane, ampak hvala za ta podatek, v ponedeljek letim!
Lp,
Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Pet Jan 03, 2014 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
KernelPanic je napisal/a: |
Jakey je napisal/a: |
alcu.si |
Če si blizu Kamnika, lahko greš tja pogledat, in poiščeš kose med "ostanki", ki jih dobiš -50%. Se kar splača. Karkoli rabim, vedno vzamem tam. |
Nisem blizu Kamnika, sem iz Ljubljane, ampak hvala za ta podatek, v ponedeljek letim!
Lp,
Marko |
Pa...saj ti je dosti blizu  _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni