|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2014 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sestrina (bivsa) fiesta je imela podoben problem - vrata so bila na case navidezno odprta (lucka v kabini, simbol na armaturi, centralno zaklepanje je takoj po zaklepu nazaj odklenilo, itd).
Problem je bil prav tako v kljucavnici, ampak ne v mikrostikalu, ampak v folijastem kablu, ki povezuje konektor in mikrostikalo.
15 cm zice je problem resilo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.67 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2014 12:45 am Naslov sporočila: |
|
|
ElGrigon je napisal/a: |
Mogoče veš kateri tipp mikro stikala je, da si ga nabavim in ob priložnosti zamenjam. |
Samo na videz. Sem ga imel na zalogi doma.
Takle:
http://forums.tdiclub.com/showpost.php?p=2596339&postcount=233
lp _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
remex Član

Pridružen-a: Sre 18 Jul 2012 23:20 Prispevkov: 28 Aktiv.: 0.18 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 03, 2014 6:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kar se tiče problemov, kateri se tičejo avtomobilskih vrat, se splača odpret pa pogledat. Nazadnje sem stricu tako "prišparal" 200€, problem pa je bil v tem da se mu vrata niso hotela odpret. Ko smo razdrli vrata in vzel klučavnico ven sem dosti hitro našel odpadli lot. Vzel sem cin pa spajkalnik in zalotal nazaj in je vse delalo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni