|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.29 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Sre Maj 25, 2016 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem že napisal, da je zame stvar zaključena, ampak, da se nekdo še naprej norčuje mi pa ne gre skozi!
Licitacijo podaljšaš - ponoviš KO po zaključku, časa, katerega si ti določil ni nobene ponudbe, a nikoli NE pred iztekom le -te. Vsaj jaz tega še nisem opazil nikjer na nobenih licitacijah daleč naokoli, mogoče pri vas...
Pravila govorijo o dveh minutah in podobno, razen, če se še nisi naučil brati, nikjer ni omenjeno: 24 ur pred iztekom lahko prodajalec določa svoja pravila.
To, kaj si si ti mislil je pa res BEDEN odgovor.
Sedaj me pa res zanima za koliko ga boš prodal, če ga boš.  _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Maj 25, 2016 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
elos je napisal/a: |
Sem podaljšal čas, ker sem pač opazil da ni nobene ponudbe... Glede tega, da zadnjo sekundo oddaš ponudbo, pa ne bo držalo, ker potem pač zmaga tisti, ki je hitrejši, zato je tisto pravilo...
No v glavnem, se opravičujem za to napako, licitacija traja v tem primeru naprej, naslednjič pa drugače  |
Podaljševanje časa je brezpredmetno, saj si podaljšal pred koncem licitacije (23. Maj 2016 0:42).
elos je napisal/a: |
Konec licitacije 23.5.2016 ob 22:00. |
Bizgec65 je oddal ponudbo pravočasno ( 23. Maj 2016 0:55)! Torej je radio njegov v višini tiste ponudbe!
Če bi bil jaz na tvojem mestu, bi mu radio osebno odnesel in se mu lepo opravičil. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elos Član

Pridružen-a: Sob 15 Mar 2008 12:23 Prispevkov: 171 Aktiv.: 0.81
|
Objavljeno: Sre Maj 25, 2016 9:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kakšno norčevanje neki, zaj*** sem, priznau napako in sem se opraviču, nebo se več zgodilo, fertik. Bizgec65 je rekel da ga več ne interesira, ker ga je to preveč zmotlo, razburlo.
Lp
S temi besedami si sam to temo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni