|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
MIIB Član

Pridružen-a: Pet 18 Feb 2011 19:15 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.36
|
Objavljeno: Tor Mar 10, 2026 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam apple telefon.
Moja izkušnja z Chipolo je slaba. Zadeva ne deluje dobro, ker se ne locira preko drugih telefonov kar je iz mojega vidika neuporabno.
Nato sem kupil tole zadevo in deluje odlično (samo za apple naprave!). Pogosto letim z avijonom in večkrat spremljam lokacijo svoje prtljage. Nekajkrat se je zgodilo, da je prtljaga obstala na nekem letališču, zato sem s tem trackerjem imel ažurno informacijo o lokaciji. V enem primeru me je celo airline vprašal po trackerju, s katerim so takoj odkrili moj kovček med mnogimi ostalimi. Original baterija drži že od avgusta 2025  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2118 Aktiv.: 8.57 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 11, 2026 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obstaja več verzij CHIPOLO obeskov.
Midva uporabljava CHIPOLO ONE SPOT za IOS in CHIPOLO ONE POINT za Android.
Obe verziji uporabljata tudi druge telefone za lociranje. _________________ Kdor ni skregan, ni Slovenc ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LinuxFuter Član

Pridružen-a: Pon 18 Jun 2007 14:40 Prispevkov: 390 Aktiv.: 1.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Mar 22, 2026 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se gre za el. kolo imaš pri bosch pogonu možnost vgradnje dodatnega modula s lastnim modemom ter gps sprejemnikom. Po enem letu je sicer treba začeti plačevati naročnino (40€), prvo leto je pa gratis. ConnectModule poleg sledenja omogoča tudi delovanje kot alarm, s opozorili na telefon v primeru tresenja kolesa. Niso pa podprte vse verzije motorjev ter pri nekaterih je potrebno zamenjati okrasno plastiko na levi. _________________ 73 de S53MB |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 232 dni