|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Tor Nov 21, 2006 1:05 am Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Sokrat ne vem kateri brskalnik uporabljaš in kako imaš nastavljenega. Meni je še vedno prikazalo besedilo, če sem stisnil gumb back.
|
Exploder 6.0 takrat, ko je prislo do tezave. Tudi pri meni se pokaze besedilo, ce kliknem gumb za nazaj takrat, ko do omenjene tezave ni prislo, sicer pa je formular prazen (kadar se pojavi tisto obvestilo).
Po Frenkijevem sporocilu sklepam, da ne bo vec tezav  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zvitko Član

Pridružen-a: Sob 02 Dec 2006 18:15 Prispevkov: 29 Aktiv.: 0.13 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Dec 04, 2006 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz bi pa vprašal zakaj ne morem snemat iz foruma dokumentacije ker mi vrže samo na pravila foruma? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Dec 04, 2006 8:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
zvitko je napisal/a: |
jaz bi pa vprašal zakaj ne morem snemat iz foruma dokumentacije ker mi vrže samo na pravila foruma? |
Je pravila res tako težko prebrati preden to sprašuješ.
Priporočam branje 6.točke. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni