www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Stružnica interdiskont - je za kakšno rabo?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
delorto
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 19 Feb 2014 13:42
Aktiv.: 0.04

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 20, 2014 2:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

delorto je napisal/a:
Branez je napisal/a:
Padlo bo vprašanje: "Slovenskih navodil pa ni?" Rolling Eyes

Samo za prvo pomoč: Drehmashine pomeni "drepank", Bedinung pomeni "pedinunga", Sieherheit pomeni uporabljaj olagumi i.t.d..

Vem ,da Slovenska navodila za uporabo namizne stružnice in še veliko koristnih napotkov obstajajo, nekje na netu. Saj sem lansko leto, ko sem se informiral o stružnici našel nekje na netu, in Bik pozabil shraniti. Sedaj pa vztrajno iščem brez uspeha. Ne verjamem pa ,da sem bil edini srečnik, ki je to našel in , da je bil tudi kdo bolj pameten kod jaz in shranil in bi ga prosil , da mi link posreduje.

No nekaj sem našel,samo ni še tisto kar sem nekoč našel.
http://www.interdiskont.si/files/interdiskont/userfiles/Navodila/Struznica%20-%20Erba.pdf
http://www.visjales-mb.org/download/PROGRAMIRANJE_CNC_STROJEV.pdf
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delorto
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 19 Feb 2014 13:42
Aktiv.: 0.04

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 03, 2014 1:15 pm    Naslov sporočila:  Kupim stružnico Odgovori s citatom

Da ne odpiram nove teme za stružno glavo 12.5 cm bi potreboval zunanje celjusti za prijem večji obdelancev.Kupil bi pa namizno stružnico za hobi uporabo,zanimal bi me tudi manši rezkalni stroj ravno tako za hobi uporabo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Stran 18 od 18

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni