|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pet Maj 07, 2010 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če bi rad videl kako forum ''zabluzi'' s nekim lokalnim slangom , je lep primer za to idrijski forum - prav sram me je!
primer:
http://www.idrija.ws/PNphpBB2-viewtopic-t-1564.html _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.79 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Pet Maj 07, 2010 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se piše kolikor toliko knjižno, tudi iskalnik kaj najde. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jezikač Član

Pridružen-a: Tor 29 Sep 2009 23:21 Prispevkov: 160 Aktiv.: 0.84 Kraj: swamp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pet Maj 07, 2010 10:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
To, da imajo forumi v nekih območjih uporabljeno svoje narečje me sploh ne moti. Oni so si to ustvarili za to, da medsebojno komunicirajo in ne, da bodo vadili slovnico.
Vsak forum ima svoje lastnosti, če so le ta omejena za njih obstajajo pravila in vsak, ki se jih udeleži se zaveda tega in se je dolžan držati pravil po svojih najboljših močeh.
In vaja dela mojstra. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s56a Član

Pridružen-a: Pon 07 Jan 2008 23:05 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.81 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 8:40 am Naslov sporočila: |
|
|
mucek je napisal/a: |
s56a - od kje ti to glede dveh presledkov?
Prvič slišim, pa imam lektorico doma ...
Lp, Grega |
Leta 1984 je moj angleski prispevek konferenci v Argentini lektorirala tajnica z mednarodnega centra v Ljubljani, ki je delala po strogih pravilih Zdruzenih Narodov. En presledek po vejci, dva za piko. Upam, da enako velja za SLO?
Jani, na desktopu, ki ga vporabljam v poslovne namene seveda imam SLO tipkovnico. Tudi na VNB100 12" notesniku so dopisane YU crke vkljucno s c' Stresnice so samo lepotni ukras, ki rahlo prispevajo k berljivosti teksta. Za razumevanje napisanega je potrebno precej vec predznanja!
LP Marijan M. Miletic' S56A, N1YU MSc EE retired, computers since 1970
Nazadnje urejal/a s56a Sob Maj 08, 2010 9:29 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s56a Član

Pridružen-a: Pon 07 Jan 2008 23:05 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.81 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 8:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Če bi S56A in drugi hoteli uporabljati pravilne znake, bi jih, tako se pa malce norce delajo, ker jim je to v veselje. Najbrž so doma bolj copate in ne morejo nikoli uveljaviti svojega mnenja, potem se pa tu izživljajo. |
Ocitno na tem forumu imamo amaterske psihoanalitike! Boris, na Institutu "Jozef Stefan" v Ljubljani sem delal v Laboratoriju za jezikovne in govorne tehnologije ter dovolj prispeval slovenscini.
Tukaj poskusam svetovati mladim okrog elektronike. Pri 65. se nimam kaj veliko nauciti! Umaknil se bom, ko se navelicam neumnih rdecih popravkov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70788.43
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 11:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.12 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 11:50 am Naslov sporočila: |
|
|
No, no, no
A sedaj se bomo kregali pa zaradi vejic in pik. Raje se kregajmo, ali uporabiti schotky ali navadno diodo v napajalniku
Skratka smo strokovni forum, ki prisegamo na lepo slovensko besedo in ne forum pravopisa.... _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 1:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
borisz je napisal/a: |
Najbrž so doma bolj copate in ne morejo nikoli uveljaviti svojega mnenja, potem se pa tu izživljajo. |
s56a je napisal/a: |
Ocitno na tem forumu imamo amaterske psihoanalitike! |
LP Marijan M. Miletic' S56A, N1YU MSc EE retired, computers since 1970 |
Očitno ima nekdo res bolan ego.
Tukaj poskusam svetovati mladim okrog elektronike. |
Se strinjam. Tvoje delovanje ostaja zgolj pri poskusih.
Boris, na Institutu "Jozef Stefan" v Ljubljani sem delal v Laboratoriju za jezikovne in govorne tehnologije ter dovolj prispeval slovenscini. |
Že, že, a tvoja slovenščina je na nivoju, ki žali prav vsakega slovenca. Je to tvoj namen ?
Pri 65. se nimam kaj veliko nauciti! Umaknil se bom, ko se navelicam neumnih rdecih popravkov. |
Zelo žalostno, da se mora človek tvojih let pri svojem uveljavljanju sklicevat na svoja leta.
Glede na to, da direktno komentiraš delo moderatorjev, te moram opozoriti, da se ti lahko zgodi, da te bodo umaknili.
Leta 1984 je moj angleski prispevek konferenci v Argentini |
Leta 1904 je Franc Saleški Finžgar napisal roman z naslovom "Pod svobodnim solncem". Leta 1906 pa ga je izdal pod naslovom :"Pod svobodnim soncem". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Majster Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05 Prispevkov: 344 Aktiv.: 1.81 Kraj: Majšperk
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
SimonS je napisal/a: |
No, no, no
A sedaj se bomo kregali pa zaradi vejic in pik. Raje se kregajmo, ali uporabiti schotky ali navadno diodo v napajalniku
Skratka smo strokovni forum, ki prisegamo na lepo slovensko besedo in ne forum pravopisa.... |
Strinjam se. _________________ Smith & Wesson — the original point and click interface. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70788.43
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 3:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Unknown_User Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.53 Kraj: UFO iz Butal pri T''minu
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 4:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nič zato, se vsaj oni zastopijo med seboj. Saj piše "idrijski forum".
BTW, tiste strešice še danes znajo biti problem v novodobnih novotarijah. Vzemimo za primer "chipshit" telefon od Samsunga(npr. tisti iz Đabest paketa za 1 cent), ki ima na razpolago brskalnik ali pa tudi nepreveden meni od iPhone. Poiščite mi šumnike? Jaz jih za*oga nisem dobil na mojem Samsungu, pa vendar ima preveden meni. Potem pa piši na forum slovnično pravilno (do strešic). Za vsako neumnost pa res nebom vklapljav škatle od 500-600W moči kolikor jo srka. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Maj 08, 2010 6:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole počasi postaja Zato  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni