www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MasterCard Clasic > PayPal težave?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.25
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 04, 2025 3:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

QR kodo, ki je generira ponudnik, v tem primeru Paypal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 59.91

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 07, 2025 1:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem dobi novo kartico. Koncem meseca mi poteče. (da ne odkrivam tople vode) Kako kartico zamenjat na Paypalu?. Spomnim se, da sem imel ob zadnji menjavi nekaj težav.
brezimenko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09
Aktiv.: 5.81

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 07, 2025 4:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dodaš jo, potem jo moraš pa še verificirat, ko jo boš verificiral jo začni kar uporabljati. Jaz imam več kartic in IBAN prijavljenih v PayPal in pri plačilu izberem iz kje naj mi trže.

Ko se prijaviš v PayPal imaš že na prvi strani spodaj desno okvirček Banke in kartice in klikneš na Poveži kartico ali bančni račun.

Recimo meni je čekitanje naredilo kar na internetni strani in sem jo preko Revolut APPa potrdil. Tebi bo verjetno zahtevalo drugače, ker si verjetno pri drugi banki.

v.j.
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47
Aktiv.: 13.79
Kraj: Veldes

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2025 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dodajanje kartice na Paypal je preprosto, treba samo slediti navodilom.
N26 in Revolut dela s PAYpal vedno brez najmanjše težave, medtem ko kartice slovenskih bank ... Rolling Eyes Liar Shame on you včasih celo deluje z zelo pogostimi težavami.
Staro kartico potem odtraniš, izbrišeš, ... in ja, kot je že napisal brezimenko, treba jo je verificirat, preprost postopek, kjer trgajo mislim da 1eur in dajo v balance ali najpogosteje refundirajo nazaj, aja, pa še eno kodo je treba prepisat iz reference potem, ja, potem je verificirana.

.

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 23.44
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2025 9:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

v.j. je napisal/a:
... medtem ko kartice slovenskih bank ... Rolling Eyes Liar Shame on you včasih celo deluje z zelo pogostimi težavami.

Matr, tole je pa izjava za v okvir! Smile Smile Smile Si me prav nasmejal!

LP, g

PPartner
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2012 13:42
Aktiv.: 1.34
Kraj: okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2025 3:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nikoli težav z dodajanjem in delovanjem kartice abanke oz sedaj otp. Tako da zgornja trditev ne drži, vsaj pri meni. Pa redno uporabljam paypal.
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 23.66
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2025 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam NLB in še nikoli nisem imel težav!
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.34
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2025 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+update+paypal+card

s paypalom je bilo malo težav ker so preverjali ID , račune in naslove prebivališč ( tako da si poslal kopjo osebne ) pa nisem našel pravega linka , osebje mi je poslalo link , čeprav so rekli da bo narejeno v parih dneg je bil račun omogočen v 3 urah.

mateik
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Avg 2022 18:31
Aktiv.: 7.06
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 11, 2025 8:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:

Enako..
Nazaj na vrh
Ravne
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Maj 2019 22:02
Aktiv.: 2.68

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 11, 2025 10:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:

Ravno včeraj sem vnesel novo kartico. Samo zamenjal sem datum veljavnosti in to je to.

Nazaj na vrh
bostjang
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29
Aktiv.: 14.64
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 11, 2025 12:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Profesor Einstein je napisal/a:
Trenutna OTP aplikacija mobilnega bančnistva deluje na androidu najmanj 8.0, starejši telefoni neuporabni.... vezan si na mobilnik.

Jaz imam že od začetka čitalnik bančnih kartic, ki mi zgenerira OTP. Sem pa pri ISP. Trkam po lesu, da bo še dolgo tako delovalo. Težavo sem imel le enkrat pred par meseci in sicer pri mojeKarte. Vstopnici sem potem kupil na fizičnem prodajnem mestu po enaki ceni.
Žal njihova nova spletna banka zahteva mobilno aplikacijo, seveda na napravi z aktivno številko.
Nazaj na vrh
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.63
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 03, 2025 9:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem želel nekaj kupiti preko aliexpressa. Dobil sem obvestilo, "nakup zavrnjen". Klical sem na NLB, in sem izvedel, češ da ima moj paypal zastarel/napačen način potrjevanja-verifikacijo plačil, ter da napaka ni na njihovi strani. Kaj mi je storiti? A moram v paypalu kaj dodatnega aktivirati/spremeniti?
Nazaj na vrh
1dva3
Član
Član

Pridružen-a: Pet 26 Jul 2024 11:19
Aktiv.: 32.04

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 03, 2025 9:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zbriši kartico iz alija in jo na novo dodaj.
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.25
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 03, 2025 9:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

poule je napisal/a:
Danes sem želel nekaj kupiti preko aliexpressa. Dobil sem obvestilo, "nakup zavrnjen". Klical sem na NLB, in sem izvedel, češ da ima moj paypal zastarel/napačen način potrjevanja-verifikacijo plačil, ter da napaka ni na njihovi strani. Kaj mi je storiti? A moram v paypalu kaj dodatnega aktivirati/spremeniti?

Vpiši kartico v alipay. Ne vem zakaj bi uporabljal paypal za aliexpress.
Nazaj na vrh
magma
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Avg 2012 18:59
Aktiv.: 0.87
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 03, 2025 1:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče je problem v tem .
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 232 dni