|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
glavič Član

Pridružen-a: Pon 17 Maj 2004 23:12 Prispevkov: 321 Aktiv.: 1.35 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Jun 09, 2004 11:06 am Naslov sporočila: |
|
|
dan preden sem hotel avto odpeljati avtoelektričarju, ga je brat razbil (cel spredni levi del do levih zadnih vrat > kaj je delal? bog ve). in ko je avto odpeljal avtomehaniku, ga je le ta kupil (očitno se je bratu to bolje splačalo).
...tako da ojačevalca ne morem probati v tipotu (ga ni več); niti v drugih domačih avtih ker nimajo "opreme"..
ojačevalc sem probal nahitro tudi v peguet-u 306 96', in bruma ni bilo (pri ugasnjenem, tako kot pri prižganem avtu). vendar je bila jakost zvočnikov zelo mejhna. časa za testiranje sem imel premalo, tako da je to vse kar sem probal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 22:48 Prispevkov: 469 Aktiv.: 1.98 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Čet Jun 10, 2004 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem izdelal ravno takšen ojačevalnik in tudi pri meni se pojavlja "brum motorja na zvočnikih". Znamka avtomobila je škoda, mislim pa da se to dogaja pri vseh starejših avtomobilih zaradi iskrenja v razdelilni kapi (vžig). Namreč ojačevalnik sem priključil na bratov avtomobil (Renault 19, let.94) in tega bruma ni bilo. Skratka mislim da bruma ni pri avtomoblih, ki imajo elektronski vžig.
Rešitev: menjava avta
LP, Jani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikko Neznanec

Pridružen-a: Tor 05 Jul 2005 8:11 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Sre Jul 20, 2005 1:07 pm Naslov sporočila: ožičenje |
|
|
Iz akumulatorja napeli nove žice,direktno na ojačevalec.Naj bodo dovolj debele.(6mm2).javascript:emoticon(' ') |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Galus Član

Pridružen-a: Pet 18 Jun 2010 12:30 Prispevkov: 148 Aktiv.: 0.81 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 1:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živijo!
Me samo zanima ali ima mogoče kdo cad obliko za
tiskano ploščico tega ojačevalnika.
Potreboval bi za izdelavo ploščic.
Hvala in LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni