|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zcetrt Član

Pridružen-a: Tor 13 Dec 2005 11:29 Prispevkov: 275 Aktiv.: 1.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imel sem ga namen priklopiti na DVI kabel, a imam DVI priključek le na HP docking postaji, a monitor ne dobi signala. Nisem pa prepričan, ali je težava v postaji, prenosniku ali monitorju, ker žal nimam grafične kartice z DVI izhodom. _________________ 4. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
FreeLancer Neznanec

Pridružen-a: Pon 27 Sep 2004 20:20 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.04 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 8:19 pm Naslov sporočila: Re: Kateri LCD zaslon |
|
|
StricGeza je napisal/a: |
ker gre moj katodec počasi v maloro se odločam za nakup 22" LCD
gledal sem
Samsung SyncMaster 2232BW
in
Samsung SyncMaster-226BW
ker sem na nekaj forumih prebral kar nekaj komentarjev proti samsungu sem v dilemi
ČE ima kdo katerega od monitorjev naj napiše komentarje |
Sva v podobni situaciji.Ravno tako sem iz istega vzroka pred nakupom novega LCD zaslona.Kakšen teden že brskam po forumih o teh dveh modelih in sem se odločil,da bo nov nakup model 226CW,ki je res da dražji približno 50€ ampak naj bi imel zanesljivo panel "S" Vzrok za nakup slednjega modela pa vidim tu:
http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html
Očitno je potrebno nekaj sreče,da dobiš "pravi" model.. sicer se da pomagati npr:
http://andrewswihart.net/blog/review-samsung-226bw-lcd-c-panel
ampak ,ker običajno nimam sreče,bom 'žtvoval' teh 50€ več in vzel 226CW model.Seveda pa čakam še na kakšno prednovoletno akcijo v prihajajočih dneh. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni