|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Sre Avg 04, 2004 8:26 pm Naslov sporočila: Registracija novih uporabnikov - kako pri "sosedih" |
|
|
Primer kako forum narediti vsebinsko bolj poln je na spodnjem linku
http://community.dieselschrauber.de
Ob registraciji mora novo pečeni uporabnik odgovoriti na štiri vprašanja, na ta način se preizkusi če ima dovolj znanja da bo lahko sodeloval v diskusijah na forumu. Zanimivo je da se vprašanja tudi spreminjajo
Sam sem se moral kar spotiti - osnove motorjev in nemščina niso moje področje.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Avg 04, 2004 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zelo zanimivo . Problem je samo v tem, da bi bilo za tak način preverjanja znanja potrebno sestaviti po mojem mnenju vsaj kakih 100 vprašanj s po štirimi ali petimi možnimi odgovori. Vsekakor tema za kako zimsko debato. Mogoče bi bila lahko stvar zanimiva tudi na kak drugačen način in ne samo kot omenjena oblika preverjanja. Če bi dali možnost, da bolj izkušeni tudi vpisujejo nova vprašanja in kako generiranje naključnega izbora testa, ... bi verjetno dobili zanimivo testiranje.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni