www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Opel astra in CAR400

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.09
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 08, 2008 5:28 pm    Naslov sporočila:  Opel astra in CAR400 Odgovori s citatom

Doma se mi že nekaj časa valja avtoradio Philips CAR400 (namenjen za avtomobile Opel). Danes sem ga poskušal vgraditi v prijateljevo Astro (letnik 97). Avtoradio je deloval, le display na sredinski konzoli, kateri je namenjen izpisu sprejemne frekvence in imenu programa je bil temen.
Display sicer prikazuje datum, kadar je avtoradio izklopljen, pa tudi pri postopku vnosa kode avtoradia display deluje. Med normalnim delovanjem avtoradia pa je temen. A je tukaj kakšna fora, ki jo moraš poznati, ali pa je radio v okvari ?

LP

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 08, 2008 5:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne radio ni v okvari. Tudi z avtomobilim je vse v redu, le povedati mu moraš, da ima vgrajen radio.
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.05
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 08, 2008 7:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če me spomin ne vara, je finta v programiranju tipa displaya - so 8 in 10 mestni in v začetku moraš z nekim zaporedjem pritiskanja gumbov izbrati pravega. To se spomnim, več ne. Je bilo pa po mojem o tem govora na opel forumu enkrat.

LP, Grega
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
rhondak
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 17:18
Aktiv.: 0.65
Kraj: Stari trg pri Ložu

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 22, 2008 11:21 pm    Naslov sporočila:  avtoradio Odgovori s citatom

ne avtoradio deluje pravilno. pri meni je bilo isto ko sem vgradil avtoradio, srednji zaslon je namenjen prikazovanju datuma ko je radio ugasnjen, ko pa je v delovanju pa datum izgine.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
milan62
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 22, 2008 11:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zadevo sem rešil že pred tedni. Pomagali so mi fantje iz Opel foruma. Tako kot je rekel mucek: avtoradiu moraš povedati, koliko mestni display je vgrajen v armaturi avta

LP

Olaf
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Nov 2006 20:09
Aktiv.: 0.56
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 9:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Me lahko napotiš na to temo v Opel forumu?
milan62
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Upam, da bo tale link pravi
http://www.opelforum.si/index.php?showtopic=17112

LP

Olaf
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Nov 2006 20:09
Aktiv.: 0.56
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 27, 2008 8:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni