www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Zasebna sporočila

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.19
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 02, 2004 5:01 pm    Naslov sporočila:  Zasebna sporočila Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

Zasebna sporočila, ki jih lahko pošiljamo eden drugemu, so v štirih mapah tega foruma. Mape imajo ime:

Prejeto
Poslano
Odposlano
Shranjeno

(približno po spominu)
Sprašujem vas, če kdo ve, kakšna je razlika med odposlanim in poslanim sporočilom.

Pozdrav
Vilko
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 02, 2004 5:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Seveda Wink . Sporočilo gre med odposlana, ko ga ti pošlješ in ostane tam, dokler ga prejemnik ne prebere. Potem se preseli med poslana. Na ta način ti forum omogoča evidenco na tem, kaj si poslal in kaj so prejemniki dejansko dobili in prebrali.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 03, 2005 5:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da ne odpiram nove teme - bom nadaljeval kar v temi, ki že nosi primeren naslov.
Prosim, da mi glede tem, ki sodijo na forum ne pišete pod zasebno. Od kar obstaja forum sem odgovoril že na preko 1000 zasebnih sporočil. Večina se je nanašala na kake projekte na forumu. Ene te iste odgovore včasih pišem tudi po petkrat Evil or Very Mad . Skratka, da ne bo kdo užaljen na vprašanja, ki sodijo na forum in jih bom dobil pod zasebno ne bom več odgovarjal, ker mi to pobere preveč časa.

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 03, 2005 5:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se jih je že spet "nabralo" 7 strani pa sem jih šele čistil Sad ...Če kdo ne vrjame screen shot v prilogi. Wink

zasebno.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  118.19 KB
 Pogledana:  232 krat

zasebno.jpg

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 24, 2006 9:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Spet se je začelo. Sad . Dnevno dobivam kup sporočil, ki sodijo na forum (o projektih, tiskaninah, samogradnjah ...) Da ne bo kdo užaljen. V bodoče na taka spročila ne bom več odgovarjal. Ne, da ne bi hotel, ampak to mi vzame preveč časa. Včasih dobim namreč isto vprašanje od različnih uporabnikov.
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 24, 2006 11:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Spet se je začelo. Sad . Dnevno dobivam kup sporočil, ki sodijo na forum (o projektih, tiskaninah, samogradnjah ...) Da ne bo kdo užaljen. V bodoče na taka spročila ne bom več odgovarjal. Ne, da ne bi hotel, ampak to mi vzame preveč časa. Včasih dobim namreč isto vprašanje od različnih uporabnikov.

Se strinjam s Silvom.Vprasajte na tabli,kaj vas je sram.
Morda vam odgovori kdo drug,saj veste-
vec glav vec ve,je rekla bjonda,ko je resevala krizanko na njivi zeljnatih glav Shocked

[g0ran24]
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27
Aktiv.: 2.12
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 24, 2006 12:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uh

Silvo se opravičujem za tista vprašanja o Willem programatorju Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 05, 2007 12:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:

Še enkrat - na sporočila, ki sicer sodijo na forum, pa mi bodo poslana pod zasebno ne bom odgovarjal.

Slemi
Član
Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2004 13:29
Aktiv.: 1.63
Kraj: Hrastnik

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 06, 2007 11:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Problem ni samo v tem da dobi Silvo kup vprašanj. Problem je v tem, da s tem uničujete bistvo foruma, ki je, da se vsi kaj naučimo, če pa Silvo posameznikom odgovarja pa se ostali ne naučimo NIČ.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov MSN Messenger - naslov
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.19
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 9:18 am    Naslov sporočila:  Ljudje sprašujemo tiste, od katerih dobimo dobre odgovore. Odgovori s citatom

Ljudje sprašujemo tiste, od katerih dobimo dobre odgovore.

Sem že kar v letih in z leti se je nabralo kar nekaj življenskih izkušenj. In ena teh je gotovo spraševanje.
Kadar nečesa ne veš, je vredno vprašati. A odgovori niso vedno zanesljivi. So ljudje, ki ti bodo vedno nekaj odgovorili, pa čeprav o stvari nič ne vedo. Ha, in veste, da so kljub vsemu uspešni? Poglejte politike! Še hujši so tisti, ki spraševalce javno ponižajo: "Kaj, tega ne veš!? Si pa res ignorant!"
Osebno imam raje ljudi, ki nič ne odgovore, če o stvari nič ne vedo, ali vsaj povedo, da je njih odgovor le ugibanje ali posredno mnenje.

No, sčasoma ugotoviš, kdo so ljudje, ki ti dado odgovore, izza katerih je znanje. In seveda le ti so potem tarča nadaljnega izpraševanja. To je za nekatere seveda nadležno, a z druge strani je tudi poklon: "Sprašujem Tebe, ker vem, da veliko veš."

Vesel sem, ker je na tem forumu kar nekaj takih.

Še vedno pa velja rek: "Neumni zna več vprašati, kot sedem modrih odgovoriti."
In anekdota: Ko so modrijana vprašali, od kje mu tolikšno znanje, je odgovoril: "Ni me bilo sram spraševati."
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2007 7:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:

Počasi mi mineva volja, da bi še objavil kak projekt, kajti vedno sledi kup zasebne pošte. Dokumentacijo skušam spraviti do take meje, da je vsakemu razumljiva. Če kja ni jasno, naj se zato odpre sporočilo na forumu. Na zasebno pošto NE BOM odgovarjal.

dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.50
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2007 7:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Silvo je napisal/a:

Počasi mi mineva volja, da bi še objavil kak projekt, kajti vedno sledi kup zasebne pošte. Dokumentacijo skušam spraviti do take meje, da je vsakemu razumljiva. Če kja ni jasno, naj se zato odpre sporočilo na forumu. Na zasebno pošto NE BOM odgovarjal.

g.Silvo se opravičujem za poslano sporočilo o zvezdi. Tole temo pa nisem videl. Še enkrat se opravičujem...

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 31, 2009 10:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da ne bo slabe volje, še enkrat. Na sporočila, ki sodijo na forum preko zasebnih sporočil NE BOM odgovarjal. Enostavno mi to vzame preveč časa. Prav tako ne bom odgovarjal na razne zmazke pisane v iternetni slovenščini katerih sem v zadnjh dneh dobil kar nekaj.
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 23, 2010 2:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Da ne bo slabe volje, še enkrat. Na sporočila, ki sodijo na forum preko zasebnih sporočil NE BOM odgovarjal. Enostavno mi to vzame preveč časa. Prav tako ne bom odgovarjal na razne zmazke pisane v iternetni slovenščini katerih sem v zadnjh dneh dobil kar nekaj.

Še enkrat - na zasebna sporočila glede objavljenih člankov v naši reviji NE BOM odgovarjal.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni