|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Hi-End Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 11:51 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Višnja Gora
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 10:26 pm Naslov sporočila: Kabel od Ross-tech za program VAG COM |
|
|
Imam Kabel od Ross-tech za program VAG COM. Kolega je naložil nov program, ter mi je povozil chip na kablu, tako da bi ga bilo potrebno ponovno naložit (flash-at) ali pa kupit nov kabel. Ali pozna kdo kakega mojstra ali pa človeka, ki bi mi usposobil kabel po normalni ceni glede na to, da jih kakšen prodaja tudi po 160€ ter več (ne dam toliko za kabel ki je na ebayu od 5-90€). Ne upam pa si kupit kabel na ebayu, ker ne vem kakšen je dober in kateri so zanič.
Informacije na email: davido.majstr(AT)gmail.com ali pa na GSM: 051/676 855, David |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kiki 1973 Neznanec

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2009 21:46 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 10:11 pm Naslov sporočila: vag com |
|
|
Če bi imel ori kabel od ross tech ti tvoj prijatelj nebi mogel povozit chipa!
Kupi ori stane 400 eur oziroma se mi zdi da je sedaj še cenejši jaz sem dal 600 pa dela bp!
Za ta dnar je to to! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni