|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.45
|
Objavljeno: Pet Okt 01, 2004 9:27 am Naslov sporočila: Nepravilen prikaz začetne strani maxi-ja |
|
|
Ko pregledujem sporočila na forumu in kliknem rdeči gumb "maxi" se mi včasih zgodi, da se mi odpre pokvarjena prva stran. Uporabljam mozillo firefox.
Pa še to: pri IE sem ugotovil, da se naslovi tem v oknu sveže diskusije ustavi pri firefoxu pa ne, ko postaviš miško na željeno temo.
Se še mogoče to komu dogaja z mozillo?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
132.52 KB |
Pogledana: |
22 krat |

|
Nazadnje urejal/a LoLek Pet Okt 01, 2004 9:54 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Okt 01, 2004 9:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo, da se prav to dogaja meni doma, v službi pa deluje normalno. Na obeh PC-jih uporabljam W98 ter Firefox 0.9. Kaj je vzrok nimam pojma.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Pet Okt 01, 2004 10:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni z 1 dela ok . Edino kar ne "šlaka" je , da pri odgovarjanju na temo ne dela sredinsko kolesce na miški
_________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni