|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Medo Član

Pridružen-a: Pet 17 Feb 2006 19:53 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.30 Kraj: Laško, Maribor
|
Objavljeno: Ned Dec 20, 2009 8:24 pm Naslov sporočila: ElectroLUX ESL499 pomivalni stroj |
|
|
Zdravo,
nikakor mi ne uspe ugotoviti kaj bi bilo narobe z omenjenim pomivalnim strojem (posode). Vse zgleda v redu, razen tega, da tipkovnica nikakor ne reagira, da bi spremenila program delovanja ipd. Vse skozi pa na displayu gori I...
Za vsakršno pomoč se v naprej zahvaljujem
lpa |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.21 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Ned Dec 20, 2009 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti program, ki je nastavljen, deluje, ali razen rasvetljave, drugega stroj ne dela?
Če je prvo, dobro pregruntaj navodila (mogoče je celo na vratih nalepka z opisom postopka spremembe programa), saj je teba postopek izvesti točno po napisanih korakih. Če ne pomaga ali stroj nikakor ne dela, bi sumil, da se je nekaj zmešalo njegovi (elektronski) pameti.
Če pa nekaj dela, le stroj zaključi s sporočilom o napaki, je stroj verjetno potrebno dobro očistiti (rezervovarji v stenah, ki se sčasoma zamašijo). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Dec 20, 2009 11:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
preglej stikalo na vratih - pri kolegu je bilo tako, da je bilo stikalo sicer ok, le nosek je bil obrabljen in tipkovnica je bila "blokirana". Odkar sem zamenjal stikalo (2 leti tega), je bp.
Če si lahko malo sposodim temo - trenutno me muči prijateljev Gorenje gvi682. Ustavi se sred programa, naključno. Sumil sem gladilni kondenzator v programatorju, vendar je ok. Kakšna ideja? Drugače pomivalnih strojev niti ne poznam dosti. Če ima kdo kak načrt, bi si lažje predstavljal, kako deluje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Medo Član

Pridružen-a: Pet 17 Feb 2006 19:53 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.30 Kraj: Laško, Maribor
|
Objavljeno: Pon Dec 21, 2009 8:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Stroj tudi tistega programa ne zažene.
Sem pa bral na drugih forumih, da ima ta tip stroja pogosto probleme s ključavnico
in mu logika javlja, kot da je zaprt, to je omenil tudi Damo.
Sem sinoči toliko časa preizkušal, da če na hitro odprem začne celo delovati...
Kje pa si dobil ključavnico Damo?
Hvala lp Andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pon Dec 21, 2009 9:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Nisem menjal cele ključavnice, ampak le mikrostikalo, ki pa je standardno in sem ga dobil v bližnji elektro trgovini. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni