|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
marko11 Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 17:47 Prispevkov: 893 Aktiv.: 3.77 Kraj: Dobrepolje
|
Objavljeno: Ned Maj 30, 2010 6:11 pm Naslov sporočila: Electrolux |
|
|
Pozdravljeni
Nameravam kupiti pralni stroj, pa me zanima vaše mnenje o Electrolux pralnih strojih, ter kako je z servisiranjem?
Pa kako je sedaj z Gorenjevimi stroji,
Kateri stroj vi predlagate cenovno do 600 EUR.
Dobil sem reklamni letak in sem si izbral Electrolux EWF147440W, kaj menite?
LP,marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
a.vidmar Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03 Prispevkov: 1159 Aktiv.: 5.30 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Ned Maj 30, 2010 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam si lastim ZANUSSI ZWG 5125 , naša je "ultra" zadovoljna z učinkom ( pa še dobro pod cenovno mejo je )
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Ned Maj 30, 2010 7:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da karkoli od bele tehnike danes lahko kupiš v trgovinah, je tempirano tako, da dela kot dela, do izteka garancije, potem, pa crkne nepopravljivo ali vsaj na drag način - sploh, če si vezan na servis.
Razlika je samo koliko preplačaš ime, pri čunga lunga malo manj, pri "renomiranih" proizvajalcih, pa precej več, vgrajena roba je tako ali tako od tam, kjer je cenejša.
Edino merilio je tako koliko garancije kje dobiš in upaj, da bo stroj crknil malo prej kot se mu garancija izteče in boš tako na račun servisa dobil še kakšno leto delovanja več.
Pri garanciji zelo pozorno beri dobni tisk (ima x let garancije cel stroj ali samo npr inox deli? Je x let dodatne garancije prišteto k osnovni garanciji ali se čas dodatne garancije šteje od dneva nakupa? itd), na besede ne verjemi nič. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko11 Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 17:47 Prispevkov: 893 Aktiv.: 3.77 Kraj: Dobrepolje
|
Objavljeno: Pon Maj 31, 2010 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mene bolj konkretno zanima Electrolux.
Prosim, kako mnenje o teh strojih.
lp, |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni