|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matjazkariz Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09 Prispevkov: 1026 Aktiv.: 4.33
|
Objavljeno: Čet Nov 18, 2004 9:37 pm Naslov sporočila: LG flatron 915FT plus - črte na zaslonu |
|
|
Pozdravljeni!
Imam problem z monitorjem LG flatron 915FT plus.
Na zaslonu se 95 procentov časa pojavljajo črte (osenčen izgled) katere s frekvenco okrog 2 Hz spremijajo razdaljo med seboj iz približno 5mm na 1mm.
Verjetno so krivi kondenzatorji ali trimerji. Ima mogoče kdo shemo za ta monitor?
LP Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Pet Nov 19, 2004 12:47 am Naslov sporočila: Poziv moderatorjem. |
|
|
Vem, da to ni pravo mesto za takšen poziv, vseeno pa upam da ga boste moderatorji prebrali.
Že nekajkrat sem ne forumu zasledil odgovore takšne vrste, kot ga je dal tukaj DJTECH. Mislim, da takšne vrste odgovori ne spadajo na ta forum. Na tem forumu (kolikor mi je znano) postavljajmo vprašanja člani zato, ker imamo določene probleme z tehniko (ali čemerkoli že), ki jih sami ne znamo razrešit. Zato povprašamo za pomoč in pričakujmo kolikor se da resne odgovore.
Odgovori kot je tale, sigurno ne prispevajo k razrešitvi bilo kakšnega problema ampak prispevajo k razvijanju nepriljubljenih praznih debat. Zato bi bilo morda v rubriko pravil foruma potrebno dodati še kakšno pravilo, ki ne bi dopuščalo takšnih odgovorov ali celo žaljenja nekoga, ki neko stvar ima doma in mu ne dela, kot bi morala!!!
Post sem premaknil v smeti
Silvo _________________ l.p. Milan
"Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni