|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Nov 21, 2004 2:35 pm Naslov sporočila: Radix Protector SLP PCI |
|
|
Pozna ali uporablja kdo omenjeno zadevo? ***Klik***
Namig, da sem tole poiskal sem dobil, ko sem na Mobisuxu postavil vprašanje glede težave, ki jo imam z enim novim serverjem. (o tem sva privat debatirala tudi s Frenkijem)
Postavili smo en server (služil bo kot terminal server) Gre za nov compaq -kov sveže naložen stroj. Težavo predstavlja ip za prehod katerega ni možno spremeniti. (prehod sicer gre spremeniti a ga čez nekaj časa ali po resetu postavi nazaj na vrednost, ki mu je bila dodeljena ob instalaciji ) Gonilnik za kartico je bil denistaliran (tudi v varnem zagonu) ter ponovno instaliran. Takrat ni bilo vpisanega nobenega IP-ja. Ko se je vpisal željen ip se je čez IP spet spremenil na tistega pri instalaciji. Od kod za vraga to bere? Je možno, da ga je shranila sama mrežna? Tudi v registru so bile vse vrednosti, ki kažejo na IP pri instalaciji spremenjene na željen IP.
Če je v "mašini" kaj podobnega bom preveril jutri  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.82 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Tor Nov 23, 2004 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Več o Radix proizvodu najdeš na : www.radixprotector.com _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
b0j3 Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52 Prispevkov: 117 Aktiv.: 0.49
|
Objavljeno: Sre Nov 24, 2004 7:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Mi smo v službi preko razpisa dobili PCje vgrajene s temi karticami.
Trenutno imam z njo več problemov, kot koristi. Kadarkoli želim narediti novo namestitev jo je potrebno izklopiti. Enako velja za Win popravke. Poleg tega je potrebno antivirusni program namestiti na particijo, ki ni varovana, če ne ti tudi tega ne pusti nadgrajevati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni