|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
borut000 trgovec
Pridružen-a: Tor 15 Nov 2005 23:50 Prispevkov: 229 Aktiv.: 0.97 Kraj: Hraše
|
Objavljeno: Sob Mar 14, 2009 8:13 pm Naslov sporočila: HP-IB |
|
|
Uspel sem priti do hp-ib kertice, sicer stapejše na ISA vodilu pa me zanima, ali ima kdo iskušnje s podobnimi zadevami. Ta kartica je podprta do Windovsov 98, tako da me zanima, kaksen software bi lako uporabil, oziroma kaj uporabljate.
hm hm .... ni sedaj lepše čitljivo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 14, 2009 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem, če se ima še kakšen smisel ukvarjati s tem. Včasih sem imel večino HP/Agilent inštrumentov na HPIB, vendar so na srečo te kartice sčasoma pocrkale zato smo vmesnike menjavali za LAN. Inštalacija je bila vedno posebna izkušnja, polna nenadnih preobratov in preklinjanja  _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni