|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
valki Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2008 10:20 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.22 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Ned Jul 26, 2009 6:28 pm Naslov sporočila: Regulacija peči na sekance |
|
|
Kako bi doziral sekance v peč.S tem ,da bi imel silos v katerem so spodaj vrteči se vzmeti na motorni pogon nato polž(a), ki bi doziral sekance do polža(b), ki je pravokotno na polža(a) in dozira v peč.Zanima me če ima kdo kakšen el.načrt za podobno zadevo.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.89 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Jul 26, 2009 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za upravljanje je najbolje uporabit kak krmilnik. Pred časom sem krmiljenje za dokaj velik toplovoden kotel (ogrevanje proizvodnih prostorov, sušilnice ter stanovanjske hiše) izvedel z logot-om. Šlo je sicer zelo na tesno. Porabil sem max. število možnih razširtvenih modulov. Porabljen je bil praktično tudi cel pomnilik krmilnika. Kotel obratuje nonstop 24ur na dan. Kurijo se lesni sekanci. Doziranje hidravlično s pomočjo posebnih giblivih transporterjev. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni