|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2005 3:17 pm Naslov sporočila: IE nastavitve |
|
|
1. Zanima me, kako se pri internet exploreju nastavi velikost in pozicija okna, ko se odpre novo okno?
2. Imam vklopljen Personalized Favorites Menu. Kljub temu se dogaja, da mi sistem npr. popoldan v skrčeni obliki favoritov ne pokaže več strani, ki sem jo uporabil dopoldan, če vmes ustavim in ponovno zaženem IE?
Pregled z NAV in Sophos Sweep ne pokaže nobenih virusov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2005 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ponavadi je dovolj, da okno raztegneš na velikost, ki jo hočeš in IE preprosto zapreš. Ko ga odpreš ponovno bi moral biti enake velikosti in imeti enako pozicijo, kot imaš nastavljeno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Feb 15, 2005 6:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zamenjaj brskalnik, kajti IE je en sam d...... poleg vsega pa tudi dokazano kriv za en cel kup sitnosti!
Poizkusi z Firefoxom, ne bo ti žal.
Včasih smo rekli : "Samo ena Iskra lahko povzroči ogromno škodo", danes je ta Iskra Microsoft !
Glede tvojega vprašanja pa takole :
1.IE si zapomne zadnjo velikost okna, katero si uporabljal pri brskanju, prav tako pa tudi podokna (ko imaš odprto več oken),
2. Ne vem, mogoče samo ena od napak IE-ja.
Lp Jaka! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2005 11:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj sem poizkusil z Firefoxom V1.0 EN in lahko rečem, da mi je stvar kar simpatična.
Je mogoče kdo že poizkusil v Firefoxu instalacijo certifikatov za Klik ali podobno?
Ali začne Personalized Favorites Menu v Firefoxu delovat šele čez nekaj dni, tako kot v IE? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2005 12:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz uporabljam KLIK z FF brez problema. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.92 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2005 1:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni je uvoz certifikata za klik deloval brez posebnosti. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2005 10:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uvoz certifikatov ne dela nikakršnih problemov (imam Klik NLB in AbaNet).
Osebna orodna vrstica (menda si mislil to) pa dela takoj.
Ugotovil boš, da ima še cel kup dodatkov, kakršnih IE sam po sebi ne pozna. Korajžno, ne bo ti žal, poleg tega pa boš prihranil marsikatero kletvico za kaj drugega (npr za Microsoftov Plug and pray ....)  _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni