www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

IE nastavitve

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2005 3:17 pm    Naslov sporočila:  IE nastavitve Odgovori s citatom

1. Zanima me, kako se pri internet exploreju nastavi velikost in pozicija okna, ko se odpre novo okno?

2. Imam vklopljen Personalized Favorites Menu. Kljub temu se dogaja, da mi sistem npr. popoldan v skrčeni obliki favoritov ne pokaže več strani, ki sem jo uporabil dopoldan, če vmes ustavim in ponovno zaženem IE?

Pregled z NAV in Sophos Sweep ne pokaže nobenih virusov.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2005 6:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ponavadi je dovolj, da okno raztegneš na velikost, ki jo hočeš in IE preprosto zapreš. Ko ga odpreš ponovno bi moral biti enake velikosti in imeti enako pozicijo, kot imaš nastavljeno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2005 6:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zamenjaj brskalnik, kajti IE je en sam d...... Shocked poleg vsega pa tudi dokazano kriv za en cel kup sitnosti!
Poizkusi z Firefoxom, ne bo ti žal.

Včasih smo rekli : "Samo ena Iskra lahko povzroči ogromno škodo", danes je ta Iskra Microsoft Twisted Evil !

Glede tvojega vprašanja pa takole :
1.IE si zapomne zadnjo velikost okna, katero si uporabljal pri brskanju, prav tako pa tudi podokna (ko imaš odprto več oken),
2. Ne vem, mogoče samo ena od napak IE-ja.

Lp Jaka!

Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2005 11:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sedaj sem poizkusil z Firefoxom V1.0 EN in lahko rečem, da mi je stvar kar simpatična.

Je mogoče kdo že poizkusil v Firefoxu instalacijo certifikatov za Klik ali podobno?
Ali začne Personalized Favorites Menu v Firefoxu delovat šele čez nekaj dni, tako kot v IE?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2005 12:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz uporabljam KLIK z FF brez problema.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.92
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2005 1:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni je uvoz certifikata za klik deloval brez posebnosti.
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2005 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uvoz certifikatov ne dela nikakršnih problemov (imam Klik NLB in AbaNet).
Osebna orodna vrstica (menda si mislil to) pa dela takoj.
Ugotovil boš, da ima še cel kup dodatkov, kakršnih IE sam po sebi ne pozna. Korajžno, ne bo ti žal, poleg tega pa boš prihranil marsikatero kletvico za kaj drugega (npr za Microsoftov Plug and pray ....) Twisted Evil

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni