|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
strobos Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19 Prispevkov: 726 Aktiv.: 3.06 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Sob Apr 09, 2005 3:09 pm Naslov sporočila: Kenwood KRC 579R |
|
|
Pozdrav,
Kenwood KRC 579R sem priklopil v avto. Radio zahteva kodo za vpis, ki sem jo vpisal iz original dokumenta. Stvar naj bi šla sama naprej ko se koda vpiše, vendar ne gre. Poskusil sem pritisnit katero od tipk pa tudi ni bilo odziva. Ker se da koda spreminjat, se mi zdi, da jo je prejšnji lastnik, od katerega je kolega kupil ta radio, spremenil, čeprav on pravi da je original koda pravilna. A je po odklopu iz akumulatorja pravilna tovarniška koda ali se lahko v eeprom shrani tista, ki si jo sam nastaviš? Ali je problem še lahko kje drugje? Ima kdo od vas ta radio? Je še potrebno kaj drugega povezati kot osnovne priklope(direkt akumulator, preko kjuča, masa, zatemnitev, regulacija moči)?
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Apr 09, 2005 3:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam KRC-758R, mogoče je kaj podobno - ista firma ...
... po vpisu vseh številk kode je potrebno pritisnit in držat tipko CLK še najmanj tri sekunde, da se na zaslonu izpiše APPROVED
Če odtipkaš napačno kodo je treba počakat
1x -
2x 5 minnut
3x 1 uro
4x 24 ur
Mogoče bo to kaj pomagalo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
strobos Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19 Prispevkov: 726 Aktiv.: 3.06 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Sob Apr 09, 2005 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ugotovil sem, da je treba držati tipko disp. Hvala vseeno.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni