|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
JOST Član

Pridružen-a: Ned 23 Nov 2008 12:01 Prispevkov: 130 Aktiv.: 0.64 Kraj: Lokovica
|
Objavljeno: Pet Feb 05, 2010 9:58 pm Naslov sporočila: Pralni stroj Beko WB 6110 Xe |
|
|
Trenutno imam v obdelavi en pralni stroj od Beko-ta. Ker ga je zalilo je skurilo krmilno elektroniko za motor, med drugim tudi PIC mikrokrmilnik, tako da sem dobil novo krmilno plato. Sedaj pa je problem da motor vrti samo pri centrifugi in ožemanju, medtem ko pri pranju sploh ne vrti, vse ostalo pa deluje. Komande pa dobiva iz mehanskega programatorja. Iz programatorja pa se mi zdi, da se med vrtenjem sliši nek čuden zvok.
Ali je možno da se je mehansko poškodoval programator, oz. ali ima mogoče kdo kakšen odpisan stroj. Težko mi je dati še nekaj evrov za zadevo ki ne vem ali bo še delovala ali ne, glede na to da sem že precej vložil v njega. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni