|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.64 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:27 pm Naslov sporočila: koaksialni kabli |
|
|
Lep pozdrav!
Kupujem koaksialne kabelčke za montažo v ojačevalniku. Razgledujem se po Conradu, pa sem vedno bolj zmeden, ker ne vem kaj naj vzamem. Kablov je na tisoče. V tabeli piše za vsakega "Zunanji", spodaj pa mera v mm. Ali je to mišljeno prerez, ker jaz bi potreboval prerez tak, da se kabel da zvijat v ohišju. Neko šibko zadevo. Torej za povezavo vhodov in predojačevalec s končno stopnjo, nato pa še za zvočnike. Prosim, če mi pomagate pri izbiri, ker sem zmeden. _________________ return;
brake; |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:29 pm Naslov sporočila: Re: koaksialni kabli |
|
|
ljudsko je napisal/a: |
........ sem zmeden. |
Če sam tako praviš, bo že držalo ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.64 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj ti si tukaj na tem forumu dvorni norček ali kaj? Trikrat vdihni...počakaj par sekund, nato pa pojdi v svoj profil in klikni na "vsa sporočila tega uporabnika" in jih malo prebiraj..v miru..sprosti se..nato pa razmisli, kaj pišeš po forumu in še enkrat razmisli, čemu je ta forum namenjen (komu)...
Hvala. _________________ return;
brake; |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ljudsko Član

|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še enkrat poglej v kateri sklop sem pisal jaz iz zafrkancije in v katerega ti... _________________ return;
brake; |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni