|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
USB_Tm Član

Pridružen-a: Sob 09 Dec 2006 16:49 Prispevkov: 19 Aktiv.: 0.08
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
MadMax je napisal/a: |
Mimogrede: naredi kaj na slovnici svojih prispevkov. Niso ravno brezhibni... |
Se Vam globoko opravičujem! Te podatke potrebujem čimprej, zato se v samo slovnico ne poglabljam. Mislim pa da sem jasno oz. razumljivo napisal kaj hočem izvedeti. Kar je pa na tem forumu velikega pomena, ne pa sama slovnica.
Smatram pa da ste Vi velik intelektualec, da spadate v rang naših politikov pa take kvasite! Jah zamislite se malo MadMax.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.00
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
USB_Tm je napisal/a: |
MadMax je napisal/a: |
Mimogrede: naredi kaj na slovnici svojih prispevkov. Niso ravno brezhibni... |
Se Vam globoko opravičujem! Te podatke potrebujem čimprej, zato se v samo slovnico ne poglabljam. Mislim pa da sem jasno oz. razumljivo napisal kaj hočem izvedeti. Kar je pa na tem forumu velikega pomena, ne pa sama slovnica.
Smatram pa da ste Vi velik intelektualec, da spadate v rang naših politikov pa take kvasite! Jah zamislite se malo MadMax.  |
Ne izzivaj, poba.
Prebral si pravila in označil da se strinjaš z njimi.
Škoda, da nisi prej povedal, kako zajedljiv se trudiš biti, namesto da bi uredil svoje prispevke.
Pravzaprav - pa saj sploh nimaš prispevkov. Prideš samo cvilit in javkat ko kaj rabiš, prispevaš pa nič. Ja, mi je že žal, da sem tratil čas z odgovarjanjem na tvoja vprašanja. No, morda pa pridejo odgovori prav kakšnemu normalnemu forumašu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni