www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

koaksialni kabli

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ljudsko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19
Aktiv.: 5.64
Kraj: Koroška-Mežica

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:27 pm    Naslov sporočila:  koaksialni kabli Odgovori s citatom

Lep pozdrav!
Kupujem koaksialne kabelčke za montažo v ojačevalniku. Razgledujem se po Conradu, pa sem vedno bolj zmeden, ker ne vem kaj naj vzamem. Kablov je na tisoče. V tabeli piše za vsakega "Zunanji", spodaj pa mera v mm. Ali je to mišljeno prerez, ker jaz bi potreboval prerez tak, da se kabel da zvijat v ohišju. Neko šibko zadevo. Torej za povezavo vhodov in predojačevalec s končno stopnjo, nato pa še za zvočnike. Prosim, če mi pomagate pri izbiri, ker sem zmeden.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:29 pm    Naslov sporočila:  Re: koaksialni kabli Odgovori s citatom

ljudsko je napisal/a:
........ sem zmeden.
Če sam tako praviš, bo že držalo !
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ljudsko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj ti si tukaj na tem forumu dvorni norček ali kaj? Trikrat vdihni...počakaj par sekund, nato pa pojdi v svoj profil in klikni na "vsa sporočila tega uporabnika" in jih malo prebiraj..v miru..sprosti se..nato pa razmisli, kaj pišeš po forumu in še enkrat razmisli, čemu je ta forum namenjen (komu)...
Hvala.

sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vidiš, jaz sem pa to raje naredil zate. In kaj sem dobil ?
Tole: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=19249
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ljudsko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še enkrat poglej v kateri sklop sem pisal jaz iz zafrkancije in v katerega ti...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni