|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 5:32 pm Naslov sporočila: iščem stikalo Breter RE40 ( B - 0 - * - D) |
|
|
Iščem stikalo za zagon motorja. Ima 4 položaje: zavora, 0, zvezda, trikot.
Original je vgrajeno stikalo Breter RE40 (40A). Najraje bi nabavil enako, da bo tudi menjava čimenostavnejša (nisem ravno navajen takih stikal in potem briken, ki se morajo vezati na njih). Stikalo je vgrajeno v nekem mizarskem stroju.
Kje bi lahko kupil enako, oz. ali poznate kak nadomestek?
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Damo, bi ti od kod kaj padlo, če bi malo sam pogooglal?
http://www.marchiol.si/dobavitelji/stikalna_tehnika/56/ _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 5:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj pa zavore ne vežeš za stikalo? Se pravi, ko pi vklopil zvezdo in kasneje trikot bi bila bremza spuščena?
tako bi potreboval navaden 0-Y-D stikalo? _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

|
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 7:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
@Slowfly: hvala za link. Sem tudi sam googlal preden sem vprašal na forumu, pa
neuspešno. Iskal sem pod pojmom "breter", vendar očitno ne na prav način....
@Aljoš: rad bi originalno stikalo, da bo brez predelav stroja. Načrta normalno da nimam, zato je najhitreje in najenostavneje menjava 1:1. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 10, 2010 11:30 am Naslov sporočila: |
|
|
damo je napisal/a: |
Iskal sem pod pojmom "breter", vendar očitno ne na prav način....
|
Jaz tudi, "Breter" - išči po straneh v državi Slovenija... trajalo je cca. 0,2 sekunde.  _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

|
Objavljeno: Sre Feb 10, 2010 5:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
ups... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni