|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
keops1 Član

Pridružen-a: Sob 10 Maj 2008 21:42 Prispevkov: 48 Aktiv.: 0.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 6:14 pm Naslov sporočila: daljinsko zaklepanje Honda HRV |
|
|
'Crknilo' mi je daljinsko zaklepanje pri Hondi HR-V. Malo sem pobrskal po daljincu, zamenjal baterijo, vse zgleda OK.
Torej, sumim enoto v avtu, ki pa je NE NAJDEM...
Sem spraševal že na Honda forumu, pa nič. Niti ne najdem servisnih datasheetov, kjer bi to najbrž pisalo.
Ali ima kdo kak 'hint'?
LP
A _________________ AndrejK |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.01
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Navodila za uporabo, poglavje o "uparjanju" daljinca? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po mojih izkušnjah pri Hondi nič ne crkne. To pomeni, da imaš težavo v ključu.
Ključ je tudi najbolj izpostavljen okvaram, ker ljudje v splošnem grdo ravnajo z njimi ( govorim na splošno ). Nekako preveri če ključ res oddaja. Obstaja pa nevarnost, da če boš velikokrat pritisnil na ključ izven dosega sprejemnika, potem boš prišel z rolling kodo izven območja pravih kod in potem bo potrebna ponovna sinhronizacija sprejemnika in oddajnika
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sscott Član

Pridružen-a: Pet 10 Jul 2009 12:11 Prispevkov: 1133 Aktiv.: 5.83 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 6:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
centrala je v vratih
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ključ vtakni v ključavnico, obrni do prvega položaja, nato pritisni zakleni - odkleni. Pri meni je ratalo...  _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
keops1 Član

|
Objavljeno: Čet Feb 25, 2010 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
Hvala za nekaj zanimivih predlogov. Navodila za uporabo se mi zdi, ne vsebujejo nič glede daljinca. Avto je pa l.2000. A ste sigurni da že ima spremenljivo kodo. Ker daljinc včasih dela, ponavadi pa ne. Kakor ga prime.
Bom probal tisto foro z ključem in pritiskanjem zakleni odkleni (aljoš)
Če je enota v vratih, potem bi tu lahko bila težava, saj je bil avto na voznikovi strani 'butnjen', mislim, da so fasale tudi vrata.
LP
Andrej _________________ AndrejK |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
keops1 Član

|
Objavljeno: Pet Feb 26, 2010 7:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole s ključem v 1. pozicijo in odkleni-zakleni ne gre. Navodila so pa v italjanščini, ampak kolikor razumem, ni navodila za uparjanje daljinca. Hmmm....? _________________ AndrejK |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pet Feb 26, 2010 11:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko si to naredil, predvidevam, da si vrata zaprl za seboj, ko si sedel v avtu?
Če to ne gre, poskusi še od zunaj... Ključ v ključavnico, avto zakleni, pa pritisni zaklepanje, nato ga odkleni in pritisni odklepanje...(to mi je 1x en svetoval, ni preverjeno, če deluje) _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
keops1 Član

|
Objavljeno: Ned Feb 28, 2010 5:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekako ne gre nobena od teh variant.
lpA _________________ AndrejK |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
keops1 Član

|
Objavljeno: Pon Apr 05, 2010 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
ZADEVA REŠENA!
Danes sem odmontiral enoto centralnega zaklepanja, malo pomeril in pogledal ter priklopil na 12V v delavnici. Nobenih posebnosti, zato sem ponvono odprl še daljinca. Stvar se je začela odzivati, zato sem torej pod drobnogled (pod lupo za 5€ iz Neuholda) vzel vezje. Po naključku sem odkril 'mrzel' lot, ki mi je očitno nagajal celo leto. Sedaj deluje kot mora.
Vsem hvala za pomoč.
LP
Andrej _________________ AndrejK |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni