www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Skupinski projekt CNC - še sprejemljiva cena

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Koliko je za vas še sprejemljiva cena za CNC
do 300eur
18%
 18%  [ 7 ]
do 300eur za A3
2%
 2%  [ 1 ]
do 400eur
0%
 0%  [ 0 ]
do 400eur za A3
18%
 18%  [ 7 ]
do 500eur
13%
 13%  [ 5 ]
do 500eur za A3
8%
 8%  [ 3 ]
do 600eur
0%
 0%  [ 0 ]
do 600eur za A3
18%
 18%  [ 7 ]
več kot 600eur
18%
 18%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 37

Avtor Sporočilo
Dorijan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Aktiv.: 12.39
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 4:30 pm    Naslov sporočila:  Skupinski projekt CNC - še sprejemljiva cena Odgovori s citatom

Pri vprašanju o velikosti sem opazil, da je bolj kot velikost problem cena. Zato bom drugače zastavil to vprašanje.
Koliko je še sprejemljiva cena za komplet CNC
Odgovarjate le tisti, ki ga imate namen graditi in vaš odgovor napišite v komentarjih

moj odgovor: do 500€ tudi če bo manjši, a bi raje A3

Nazadnje urejal/a Dorijan Pet Avg 06, 2010 6:41 pm; skupaj popravljeno 5 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Raptor
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Mar 2008 14:20
Aktiv.: 2.54
Kraj: Ravne na Koroškem/Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 6:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Takšna anketa ni vredo, ker lahko glasuje vsak član foruma. Bolje bi bilo, da zainteresirani spodaj napišejo svoj odgovor.

Pozabil si še napisati ali je to samo cena stroja ali stroja in elektronike.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
1OVER0
Član
Član

Pridružen-a: Sob 01 Dec 2007 14:06
Aktiv.: 1.19
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 7:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pripravljen sem dati tudi do 600€ za primerno togo konstrukcijo A3. Dobro, če bi na koncu prebili ceno za par 10€ nebi kompliciral. V tem primeru bi že lahko naredili solidno togo konstrukcijo in primerna vodila in vretena. Za pogon pa lahko v prvi fazi porabimo najcenejše možne koračne motrorje - to se potem še najlažje nadgradi.
Nazaj na vrh
digital
Član
Član

Pridružen-a: Ned 08 Jun 2008 23:11
Aktiv.: 1.22
Kraj: Slovenska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 9:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glasoval sem za varianto do 500 eur. Če bo manj še boljše, če pa kaj več, pa bo to itak na račun boljše kakovosti, tako da sem v vsakem primeru zraven.

Raptor, mislim da se pogovarjamo o končnem (delujočem) izdelku, tako vsaj jaz razumem in edino v tem primeru bi tudi sodeloval pri projektu.

lp
Nazaj na vrh
s59ma
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31
Aktiv.: 3.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 07, 2010 12:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem za varianto do cca 500€. Ko izbiram med potrebnim prostorom, uporabnostjo in ceno, bi se najraje odločil za A3.
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.14
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 07, 2010 10:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s59ma je napisal/a:
Sem za varianto do cca 500€. Ko izbiram med potrebnim prostorom, uporabnostjo in ceno, bi se najraje odločil za A3.

citiram
gumby je napisal/a:
A3 je rahlo neroden format... vsaj X os bi bilo potrebno toliko podaljšati, da se lahko kakšna 19" čelna plošča obdela.

....sicer pa nwm zakaj že 2 ankete, 4 teme...

moralo bi se narediti temo, notri napisati, naj vsak napiše kaj si želi, max mere, ceno, potem bi pa prvi, sproti spreminjal temo, kot nek seznam informativni za vsakega...., na koncu pa bi bila anketa če bi blo preveč "sredinskega interesa" za različne...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 07, 2010 10:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mcride je napisal/a:
moralo bi se narediti temo, notri napisati, naj vsak napiše kaj si želi, max mere, ceno, potem bi pa prvi, sproti spreminjal temo, kot nek seznam informativni za vsakega...., na koncu pa bi bila anketa če bi blo preveč "sredinskega interesa" za različne...

2000x3000x1800 za 50 €
Nazaj na vrh
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.14
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 07, 2010 10:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo narejeno:
Izpolnite informativno..

lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni