|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Pet Maj 13, 2005 5:03 pm Naslov sporočila: USB in WIN98 problem |
|
|
Pozdravljeni,
Na računalniku z WIN98 sem hotel uporabiti USB ključ, naredil pa sem to napako da sem priklopil ključ brez namestive driverja (Pravilno je namreč da najprej namestiš driverje, nato pa uporabljaš ključ), tako so windowsi namestili "svoje" driverje rezultat pa je tak da ključ tudi po namestitvi originalnih driverjev ne dela.
Ali kdo ve kam vse se te zadeve zapišejo oziroma kako odstraniti napačen driver? Ne bi rad ponovno nameščal windowse.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
m.matic Član

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2004 22:43 Prispevkov: 189 Aktiv.: 0.80
|
Objavljeno: Pet Maj 13, 2005 6:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odstrani napravo iz win (device manager) in to je to pol pa še enkrat namestiš driverje! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Sob Maj 14, 2005 8:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Zadevo mi je na koncu uspelo rešiti, najprej sem pobrisal datoteko inf ki so jo windowsi ustvarili ob inštalaciji, nato pa sem ponovil vse od začetka in dela.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Maj 14, 2005 9:43 am Naslov sporočila: |
|
|
ko sem jaz inštaliral driverje za USB mp3 player se ne spomnim točno ali sem najprej vštekal player ali pa namestil driver zanj, vem pa da nisem imel nobenih težav in dela v redu. na xp ni bilo potrebno nič, še iz fotoaparata je veliko bolj enostavno prenesti slike kar v raziskovalcu kot pa v original programu.
USB externi hdd pa nisem poskusil na w98 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni