|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
xpolhecx Član

Pridružen-a: Sre 02 Feb 2011 3:06 Prispevkov: 276 Aktiv.: 1.49
|
Objavljeno: Pon Feb 21, 2011 12:01 am Naslov sporočila: Kako dobiti podatke iz DLL knjižnice (mikroc) |
|
|
Pozdravljeni,
Rad bi izdelal eno napravo, na kateri se bodo izpisovali podatki na LCD prikazovalniku. Napravo moram povezati z računalnikom, podatke pa moram dobiti iz neke DLL knjižnice. Ta DLL je del neke racing simulacije. V njem pa so funkcije za trenutno hitrost in podobne zadeve. Nameravam napisat svoj DLL za moje potrebe. Zanima me tudi, kako potem kličeš funkcije iz te DLL datoteke? Sam namreč nikakor ne najdem ustrezne literature in sem čisto izgubljen. Zanima me tudi, če se da zadevo rešit brez dodatnih gonilnikov?
Do zdaj sem programiral v mikroc in sem ga že navajen. DLL pa delam v Visual Studio 2010. Izdelal sem že USB napravo, ki se na PC predstavi kot gamepad in zadeva lepo deluje. Vem da bom moral uporabit nek navidezni COM port za izmenjavo podatkov med PC in napravo, tukaj pa se zadeva ustavi. Bral in iskal sem že tudi na tem forumu. Dosti je napisano za DELPHI + COM kar pa mi ne pomaga dosti.
Če ima kdo kakšne ideje, kako naj se lotim zadeve, bom zelo hvaležen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 233 dni