|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bonaparte Član

Pridružen-a: Pon 19 Jan 2009 9:45 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.47 Kraj: Nova gorica
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 11:26 am Naslov sporočila: Škoda Felicia- ne dela signalna lučka za zasenčene luči |
|
|
Dober dan!
Že lep čas mi na Felicii ne dela signalna lučka, ko imam vklopljene zasenčene (srednje) luči. En znanec mi je rekel, da je pri menjavi žarnice glavni problem, kako sneti armaturno ploščo. Baje da je to zelo zahtevno.
Mi lahko kdo napiše, kako se sname dol armaturna plošča in katero orodje je pri tem najboljše rabiti...
Hvala za odgovore! _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 23.98
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 11:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Če te ne moti. Pusti pri miru.Pri večini avtomobilov je treba dol sneti volan, nato še odklopiti celotno armaturo in obratno, da sestaviš nazaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 11:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Pyr0Beast je napisal/a: |
Če te ne moti. Pusti pri miru.Pri večini avtomobilov je treba dol sneti volan, nato še odklopiti celotno armaturo in obratno, da sestaviš nazaj. |
Če tega nisi vešč, se ti lahko zgodi, da bo po posegu lučka sicer delala, neprestano pa bodo delali tudi brisalci, hupa in dolge luči. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.03 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 11:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri felici ni potrebe po snemanju volana, sem dal pri moji feliciji ko sem jo imel ene 15 krat števce in vse ostalo ven. Je pa res da felicie nimam že 4 leta. Če imaš kakšno pametno sliko amaturne se mogoče spomnim kje so skriti vijaki.
Je pa zadeva res dobro zložena skupaj in moraš imet malo potrpljenja za dat ven zadevo še več pa za dat nazaj skupaj
Super podatek bi bil tudi kater letnik felicije imaš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sasoz Član

Pridružen-a: Pet 30 Jan 2009 9:46 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 12:14 am Naslov sporočila: |
|
|
vijaki so skriti pod slepimi stikali na armaturni plošči. Največ težav boš verjetno imel z zajlo od števca, ker je bolj kratka in če se sname s števca jo je malo težje namestiti nazaj.
lp
Sašo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 5.62
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 12:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Bonaparte, kater letnik je felicija? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kranjc Član

Pridružen-a: Pon 29 Mar 2004 20:13 Prispevkov: 233 Aktiv.: 0.98 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 12:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Delal to pri Octaviji in Favoritu. Octavia ima za števec že kable, favoritka je imela še na pletenico (zajlo), ki je bila z matico privita na števec. Ni neka velika znanost. Samo živce in čas potrebuješ. Pa ne s silo delat.
PS.: Avto mi ni niti trobil, niti žmigovci mi niso za brezveze utripali. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
ziga555 je napisal/a: |
Bonaparte, kater letnik je felicija? |
Se opravičujem, ker sem pozen, nisem gledal sporočil cel dan.
Felicia je letnik 1997. Upam, da bom še danes ali jutri pripel tudi sliko armaturne plošče. _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebaveh Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51 Prispevkov: 1671 Aktiv.: 7.88 Kraj: Slovenska Bistrica
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 11:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super! Najlepša hvala, tu je pa res podrobno in izčrpno opisano. Sicer še ne vem ali se bom sam spuščal v to, ker je videti dokaj zahtevno...Ne bom pripenjal slike armaturne plošče, ki sem jo napovedal, saj je tu na teh slikah vse podrobno opisano...
Hvala tudi vsem ostalim za odgovore... _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni