|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
skalca_man Član

Pridružen-a: Pon 02 Nov 2009 21:32 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.07 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pon Mar 28, 2011 11:25 am Naslov sporočila: Risanje tlorisa elektroinštalacij |
|
|
Pozdravljeni,
pred časom sem zasledil omenbo programa S-Plan za risanje el. načrtov. Program sem si z inštaliral in v njem tudi rišem osnovne načrte za elektroinštalacije/tlorise/enopolne sheme. Vendar nekako opažam, da je zadeve dosti okrnjena in nikakor ne morem dobiti rezultat, ki je dosežen z risanjem v AutoCad-u.
Zanima me, kako bi se lahko lajik kot sem jaz najlažje oz. najhitreje naučil risati tlorise elektroinštalacij v AutoCadu.
Imate mogoče kakšne nasvete za začetnika, oz. kam bi se lahko obrnil. Za photoshop mi je uspelo dobiti na tone tutorialov, ko sem se učil. Za risanje elektroinštalacijskih shem v Autocadu, pa mi nikakor ne uspe dobiti kakšnih linkov za začetnike.
Upam, da nisem izpadel lenobnik, ki se mu ne da pogledat na Google.
Hvala v naprej za odgovore,
Lp, Tine. _________________ What does't kill you, makes you stronger. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 813 Aktiv.: 3.62 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Mar 28, 2011 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Knjiga "Autocad za telebane". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni