|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dani-5 Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2011 14:27 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.15 Kraj: Sl. Konjice
|
Objavljeno: Sob Apr 02, 2011 9:34 am Naslov sporočila: Edison-merilec |
|
|
Zdravo
Mene zanima, če kdo ve naslednjo stvar, in sicer:
Ali lahko kot podjetje (s.p.) ponudim meritve el. inštalacij, čeprav nimam izpita za Edison-a, bi pa meritve opravljal kolega, ki ima ta izpit oz. potrdilo ter inštrument? Zanima, me če morama v tem primeru skleniti kakšno pogodbo med sabo? Ali lahko dela meritve samo za tisto podjetje v katerem je zaposlen ali pa če je samo zaposlen (s.p.)? Zanima me tudi, kdo tukaj potem nosi odgovornost, v celoti podjetje al tudi merilec, ki se je podpisal oz. izdelal meritve?
lp,Dani _________________ Lp, Dani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 5.99 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Sob Apr 02, 2011 11:42 am Naslov sporočila: Re: Edison-merilec |
|
|
Mogoče bi se splačalo pogledati tukaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dani-5 Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2011 14:27 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.15 Kraj: Sl. Konjice
|
Objavljeno: Sob Apr 02, 2011 4:37 pm Naslov sporočila: Re: Edison-merilec |
|
|
6dan8 je napisal/a: |
Mogoče bi se splačalo pogledati tukaj. |
To sem že vse pregledal, hvala vseeno....drugače sem pa to tukaj napisal zato, da če ma kdo izkušnje s tem, oziroma ve odgovor na moje konkretno vprašanje..... _________________ Lp, Dani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni