www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

K: ventilator za ATI 7500

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 11, 2005 8:14 pm    Naslov sporočila:  K: ventilator za ATI 7500 Odgovori s citatom

Mogoče kdo ve kje se prodaja ali celo ima kakšen ventilatorček za ATI Radeon 7500 z TV tunerjem?

Ventilator_ATI7500.JPG
 Opis:
Ventilator
 Velikost datoteke:  43.51 KB
 Pogledana:  25 krat

Ventilator_ATI7500.JPG

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 11, 2005 8:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole pa ni prvi Radeon, pri katerem je ventilator šel rakom žvižgat. Sam sem reševal na ta način, da sem privil gor ventilator, ki je namenjen hlajenju CPU-ja. Ne izgleda ravno lepo, dela pa b.p.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 11, 2005 9:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ne bom dobil original sledi tudi to. Vendar se mi zdi ventilator od CPU-ja malo velik ... po premeru lopatic je namreč še enkrat večji.
V Terni sem gledal univerzalne ventilatorčke, vendar imajo vsi kvadraten razmik lukenj, ta pa jih ima pravokotno.
Če ne bo druge varijante bom vzel univerzalca in vmes s plexija izdelal ploščico - kot nekakšno reducirko za luknje. In ravno prav ... ta teden sem treniral obdelavo pleksija, ko sem delal avto-nosilec za dlančnika. Smile
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 12, 2005 12:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam bi poizkusil pri kakšnem servisu računalnikov. So menda kar dobro založeni s takšnimi stvarmi. (Mlacom, Jae)
Oliver
Član
Član

Pridružen-a: Sre 27 Okt 2004 13:36
Aktiv.: 0.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 13, 2005 10:06 am    Naslov sporočila:  Re: K: ventilator za ATI 7500 Odgovori s citatom

Jaz sem nazadnje ventilator kupil pri Tech trade na Vošnjakovi 5 v Ljubljani, to je trgovina pri hotelu Lev. Na tej povezavi lahko vidiš, da je v ceniku tudi ventilator za grafično kartico. Ne vem pa če je primeren tudi za tvojo.

LP, Oliver
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni