|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Feb 06, 2004 8:49 pm Naslov sporočila: PSC750 ter kartuša type45 ? |
|
|
Mogoče kdo ve, če je možno omenjeno kartušo uporabiti v omenjenem tiskalniku? Orginal kartuša je type 15 . 45 je nazven popolnoma enaka - v tiskalnik paše (vsebuje več črnila) le, da ko jo vstaviš javlja napako. Čul sem, da je potrebno zalepit en kontakt. Na netu nisem nič našel. Mogoče ima kdo kako informacijo ? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mhd Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2003 20:51 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: M. Sobota
|
Objavljeno: Ned Feb 08, 2004 12:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Ravno se ubadam s podobno zadevo a barvno, namesto 17 bi rad uporabil 23. Google sem ravno včeraj celi prečesal ... pa nič
lp Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Feb 08, 2004 10:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Naj povem zanimivost glede "mojega" problema. Brat je staknil nekje na netu, da je potrebno zalepiti zgornji desni kontakt s sredine. To je storil, tiskalnik je začel delati. Delal je čisto normalno a le nekaj časa Ne vem a je "pogruntal", da kartuša ni prava - javlja namreč tako napako. Možno tudi da je le ta crknila. Tudi, če ga izključim kartušo ponovno vstavim ne dela. Na PC ni zapisal podatkov kajti probal sem brez priklopa na PC (PSC 750 je multifunkcijska naprava - fotokopirec dela brez PC-ja) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
komar Neznanec

Pridružen-a: Pet 14 Maj 2004 13:19 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pet Maj 14, 2004 1:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav
No imam eno vprašanje, ki je zelo sorodno tej temi?
Kako se izogniti kupovanju nove kartuše.
HP printer enostavo ne dela če nima obeh kartuš polnih,
kaj mu narediti na eni izmed njih, da bi printal.
Imam črno kartušo pa nebi še barvne kupoval, printal bi pa samo Č/B.
Hvala za pomoč  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matej Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00 Prispevkov: 270 Aktiv.: 1.14 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Maj 14, 2004 1:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Komar sam sem imel isti problem.V hp 920c mi je zmankalo ene barve in se je tiskalnik kar ustavo.Finta pa je bila v tem ,da sem vedel ,da so kartuše že slabše a sem si mislil bom menjal samo črno ,ker tako ali tako samo črno rabim a me je to potem drago stalo.Na koncu konca sem se lahko sel malo na izlet in barvno kartušo kupo.
HP je pač HP in ne epson ,ki printa tudi še samo z eno barvo.
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
komar Neznanec

Pridružen-a: Pet 14 Maj 2004 13:19 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pet Maj 14, 2004 2:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja res da je HP,HP.
Samo sigurno se ga da nekako okol prinest, bral sem že forum ko so hoteli zamenjat 15-45 kartušo (nek napredek je bil samo ne dokončen).
Mogoče je kle podobna situacija.
LP  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni