www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kje nabavljate rezervne dele za Candy

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jjasa
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 12 Sep 2011 13:44
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 12, 2011 1:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni.
Imam pralni stroj Candy ACS 130, star cca 8 let.
Programator ni več tistega tipa (oz. tipka programatorja) ko so se med pranjem premikali ampak je tako, da tipko le obrneš na program in se tipka med pranjem ne premika.
Pred nekaj časa se je pojavil problem da nekateri programi ne delujejo. Zdi se mi da je pas programov ki ne delujejo skupaj na tipki (so si sosednji). Skratka če nastaviš na te programe ki ne delujejo in vklopiš se sliši le premikanje programatorja v ozadju in to je to. Tako obstane dokler ne ugasneš.
Je pa stvar da so to programi za belo perilo 90 stopinj in tudi programi samo za spiranje in recimimo tudi program samo za centrifugo, tako da glede na to menim da ni problem v katerem od senzorjev pralnega stroja. Pri preostalih programih je vse brez problema.
Ima morda kdo idejo kaj bi to lahko bilo?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.34
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 28, 2011 8:40 pm    Naslov sporočila:  Candy rezervni deli Odgovori s citatom

Zanima me kje nabavljate rezervne dele za pralni, pomivalni itd. stroj Candy. (poceni verzija). Potrebujem celotni zaklep, skupaj s stikalom, za pomivalni stroj Candy DFI 105T.
yoghurt
Član
Član

Pridružen-a: Tor 19 Jan 2010 23:26
Aktiv.: 0.20
Kraj: Pod Krvavcem

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 28, 2011 8:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz kupujem rezervne dele v ETIS-u. Do sedaj me niso razočarali
Nazaj na vrh
webmartin
Član
Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19
Aktiv.: 1.58
Kraj: Zg. Polskava

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 10:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vedno sem vse dobil v ELECTRA PLUS d.o.o., na Dunajski v LJ.
Mislim, da ti tudi pošljejo po pošti.
Tudi cene se mi zdijo normalne; za razliko od firme, ki je blizu Ruš (ti imajo x2 faktor- pa še minimalna zaloga, oz. le po naročilu).. Liar

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni