|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jjasa Neznanec

Pridružen-a: Pon 12 Sep 2011 13:44 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pon Sep 12, 2011 1:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni.
Imam pralni stroj Candy ACS 130, star cca 8 let.
Programator ni več tistega tipa (oz. tipka programatorja) ko so se med pranjem premikali ampak je tako, da tipko le obrneš na program in se tipka med pranjem ne premika.
Pred nekaj časa se je pojavil problem da nekateri programi ne delujejo. Zdi se mi da je pas programov ki ne delujejo skupaj na tipki (so si sosednji). Skratka če nastaviš na te programe ki ne delujejo in vklopiš se sliši le premikanje programatorja v ozadju in to je to. Tako obstane dokler ne ugasneš.
Je pa stvar da so to programi za belo perilo 90 stopinj in tudi programi samo za spiranje in recimimo tudi program samo za centrifugo, tako da glede na to menim da ni problem v katerem od senzorjev pralnega stroja. Pri preostalih programih je vse brez problema.
Ima morda kdo idejo kaj bi to lahko bilo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.34 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Sre Sep 28, 2011 8:40 pm Naslov sporočila: Candy rezervni deli |
|
|
Zanima me kje nabavljate rezervne dele za pralni, pomivalni itd. stroj Candy. (poceni verzija). Potrebujem celotni zaklep, skupaj s stikalom, za pomivalni stroj Candy DFI 105T. _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yoghurt Član

Pridružen-a: Tor 19 Jan 2010 23:26 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.20 Kraj: Pod Krvavcem
|
Objavljeno: Sre Sep 28, 2011 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz kupujem rezervne dele v ETIS-u. Do sedaj me niso razočarali |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmartin Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Zg. Polskava
|
Objavljeno: Čet Sep 29, 2011 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Vedno sem vse dobil v ELECTRA PLUS d.o.o., na Dunajski v LJ.
Mislim, da ti tudi pošljejo po pošti.
Tudi cene se mi zdijo normalne; za razliko od firme, ki je blizu Ruš (ti imajo x2 faktor- pa še minimalna zaloga, oz. le po naročilu)..  _________________ Lep pozdrav,
webmartin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni