www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Težava z brezžično tipkovnico in XP-ji

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.23
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 08, 2005 10:25 pm    Naslov sporočila:  Težava z brezžično tipkovnico in XP-ji Odgovori s citatom

Živjo!

Pri prijateljevem računalniku se je pojavila naslednja "napaka". Ima namreč Logitech-ovo brezžično tipkovnico in miško. Miška deluje normalno, sama tipkovnica pa deluje precej z zamikom in počasi. Baterije so nove. Je pa zelo hecno, ker stvar v konzoli (CMD) deluje brez problema. Pri tipkanju ni zamika, Backspace briše z normalno hitrostjo. V grafičnem načinu (odprta TXT datoteka) pa stvar izredno počasi izspisuje karakterje (vendar jih sprejme in očitno spravi v buffer), če pa držim Backspace, pa briše s hitrostjo približno 1 karakter na sekundo. Če alterniram med oknom, kjer je odprta komandna vrstica, dela OK, z ALT+ESC (priklop na tekstovno datoteko) pa dela počasi. Nastavitve tipkovnice so OK, nobenih sticky tipk ni vključenih (5x Shift)...Če je že kdo naletel na podoben problem, ali ve rešitev, se priporočam.

LP GOrazd

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 08, 2005 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem enkrat malo probal eno brezžično tpkovnco in miško od MS Industrial (oz. nekaj podobnega) in čeprav na šlatli na veliko piše da je kompatibilno z win xp... nisem mogel v windowse ker se ni odzivalo - ni prepoznao. Ko sem pa šel v Linux je pa delala Very Happy . Sem pa med uporabo opazil da je miškin klik nekam zamaknjen (sem probal premakniti neko okno in ga nism mogel, ker sem prehitro premaknil miško in je potem miška pritisnila nekje drugje). Sem pa mislil da je to zato ker je to neka "leva" firma, ampak očitno se tudi boljšim to dogaja.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.23
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 09, 2005 11:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živ!

Pozabil sem omeniti, da je do nedavnega stvar čisto normalno delovala in da ni to na novo inštaliran kos opreme. Na sistemu ima inštalirane XPje PRO SP1.

LP Gorazd

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni