|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Smarty25 Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 1:25 Prispevkov: 25 Aktiv.: 0.11 Kraj: Vitanje
|
Objavljeno: Ned Okt 16, 2005 5:40 pm Naslov sporočila: Problem z odpiranjem slik na forumih |
|
|
Zdravo.
Mam en majhen problem. Vsakič ko odprem kako prilogo (sliko), ki je priložena na forumu mi stalno vrže na pravila. Ne vem a je mogoče kaj krivo to ko tam na vrhu piše zaklenjeno. Zanima me še to kaj bi moral narediti da bi bilo to odklenjeno.
Aja pa še tole. Na Filemaneger sem se registriru že kr neki časa nazaj, pa še vseeno ne morem vsega odpirat, mi napiše da ne sodelujem na forumu al neki takiga.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem. _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Djurodrljaca Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31 Prispevkov: 393 Aktiv.: 1.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Okt 16, 2005 5:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Probaj še enkrat kliknit na kako prilogo in ko te bo povezalo na pravila jih malo preberi. Največ pozornosti posveti tistim pravilom, ki govorijo on načinu pisanja na forumu ter tistemu, ki govori o registraciji. Glede filemanager-ja pa je bilo na forumu napisano že več 10x. Uporabi iskanje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Smarty25 Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 1:25 Prispevkov: 25 Aktiv.: 0.11 Kraj: Vitanje
|
Objavljeno: Ned Okt 16, 2005 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za tako hiter odgovor.
Mislim pa da sem problem že skoraj rešu, čakam samo še na rezultate. _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kralj Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18 Prispevkov: 196 Aktiv.: 0.83 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Ned Okt 16, 2005 7:38 pm Naslov sporočila: Re: Problem z odpiranjem slik na forumih |
|
|
Smarty25 je napisal/a: |
Zdravo.
Mam en majhen problem. Vsakič ko odprem kako prilogo (sliko), ki je priložena na forumu mi stalno vrže na pravila. Ne vem a je mogoče kaj krivo to ko tam na vrhu piše zaklenjeno. Zanima me še to kaj bi moral narediti da bi bilo to odklenjeno.
Aja pa še tole. Na Filemaneger sem se registriru že kr [slovenščina je zame španska vas] časa nazaj, pa še vseeno ne morem vsega odpirat, mi napiše da ne sodelujem na forumu al [slovenščina je zame španska vas] takiga.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem. |
Smarty25 kot vidim da si se nam pridružil danes. Izgleda da tudi pravil, ki veljajo na tem forumu nisi dobro prebral pa že nergaš. V imenu vseh te še enkrat prosim da jih prebereš. Mislim da boš lahko priponke odpiral in jih snel že po nekaj dneh.
Lep pozdrav _________________ Zakaj ljudje verjemejo, da je na nebu nešteto zvezd, ne da bi jih šteli,
če pa na klopi piše "sveže pleskano" pa morajo preverit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stealth.us Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 20:06 Prispevkov: 99 Aktiv.: 0.42
|
Objavljeno: Ned Okt 16, 2005 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa imam pri dosti slikah takšne probleme: Slike "http://www.elektronik.si/phpBB2/download.php?id=219" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.
Se bi to dalo rešiti, ker v nekaterih slikah so nastavitve raznih programov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni