www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Problem z odpiranjem slik na forumih

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Smarty25
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 1:25
Aktiv.: 0.11
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 16, 2005 5:40 pm    Naslov sporočila: icon_question Problem z odpiranjem slik na forumih Odgovori s citatom

Zdravo.
Mam en majhen problem. Vsakič ko odprem kako prilogo (sliko), ki je priložena na forumu mi stalno vrže na pravila. Ne vem a je mogoče kaj krivo to ko tam na vrhu piše zaklenjeno. Zanima me še to kaj bi moral narediti da bi bilo to odklenjeno.

Aja pa še tole. Na Filemaneger sem se registriru že kr neki časa nazaj, pa še vseeno ne morem vsega odpirat, mi napiše da ne sodelujem na forumu al neki takiga.

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 16, 2005 5:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Probaj še enkrat kliknit na kako prilogo in ko te bo povezalo na pravila jih malo preberi. Največ pozornosti posveti tistim pravilom, ki govorijo on načinu pisanja na forumu ter tistemu, ki govori o registraciji. Glede filemanager-ja pa je bilo na forumu napisano že več 10x. Uporabi iskanje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Smarty25
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 1:25
Aktiv.: 0.11
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 16, 2005 6:26 pm    Naslov sporočila: icon_impressed  Odgovori s citatom

Hvala za tako hiter odgovor.

Mislim pa da sem problem že skoraj rešu, čakam samo še na rezultate.

Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 16, 2005 7:38 pm    Naslov sporočila: icon_question Re: Problem z odpiranjem slik na forumih Odgovori s citatom

Smarty25 je napisal/a:
Zdravo.
Mam en majhen problem. Vsakič ko odprem kako prilogo (sliko), ki je priložena na forumu mi stalno vrže na pravila. Ne vem a je mogoče kaj krivo to ko tam na vrhu piše zaklenjeno. Zanima me še to kaj bi moral narediti da bi bilo to odklenjeno.

Aja pa še tole. Na Filemaneger sem se registriru že kr [slovenščina je zame španska vas] časa nazaj, pa še vseeno ne morem vsega odpirat, mi napiše da ne sodelujem na forumu al [slovenščina je zame španska vas] takiga.

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Smarty25 kot vidim da si se nam pridružil danes. Izgleda da tudi pravil, ki veljajo na tem forumu nisi dobro prebral pa že nergaš. V imenu vseh te še enkrat prosim da jih prebereš. Confused Mislim da boš lahko priponke odpiral in jih snel že po nekaj dneh.

Lep pozdrav

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
stealth.us
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 20:06
Aktiv.: 0.42

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 16, 2005 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa imam pri dosti slikah takšne probleme: Slike "http://www.elektronik.si/phpBB2/download.php?id=219" ne morem prikazati, ker vsebuje napake.

Se bi to dalo rešiti, ker v nekaterih slikah so nastavitve raznih programov.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni