|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Gavran Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.75 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Ned Nov 06, 2005 11:10 pm Naslov sporočila: Klepet |
|
|
Frenki, ali bi bilo mogoče link za naš klepet dati na kakšno bolj vidno mesto (mogoče je še kje, jaz ga ne najdem)? Nekateri forumi imajo majhno okno za klepet ob strani na prvi strani, naš pa je skrit tam nekje na dnu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2005 11:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem poskusil, upam da je bolje viden.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2005 11:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker je ze ravno govora o razporedu: bi lahko "Sveže diskusije" premaknil nad "Zadnje novice" na levi strani ? Ponavadi je tako, da so "Zadnje novice" stare vec dni, "Aktualno" pod njimi pa vec tednov. "Sveže diskusije" so od vsega nastetega sveze, zato jih najbrz vecina ljudi najprej pogleda (jaz jih zagotovo, potem ko zavrtim kolescek na miski 5x, da pridem do njih ). Ja, "Poglej nove objave od prejšnjega obiska" vodi do strani z isto vsebino ko se enkrat nalozi, a v cem je smisel Svezih diskusij, ce ne v tem, da bralci najdejo spremenjene teme hitreje ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 4.00 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2005 11:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat, se strinjam. Tudi meni je v napoto, da moram vedno kolešček zasukati, da pridem do svežih diskusij. In nato, ko stran osvežiš, moraš ponovno zasukati, da vidiš če je kaj novega.
Bogi tisti, ki imajo navadne miške, brez koleščka  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gavran Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.75 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Tor Nov 08, 2005 10:57 am Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Nov 09, 2005 6:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat je napisal/a: |
Ponavadi je tako, da so "Zadnje novice" stare vec dni, "Aktualno" pod njimi pa vec tednov. |
Hm, tole kar si napisal žal drži. Malo špekuliram in predpostavim, da bi vsak registriran obiskovalec enkrat tedensko spravil skupaj eno "novico" s področja elektrotehnike ali računalništva in jo objavil na forumu. Prepričan sem, da bi bili vsi skupaj zelo dobro informirani o novostih, pa še omenjeno kazalo bi bilo manj moteče.
Bom videl, kako bi zadeva izgledala če malo premečem stvari.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni