|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.82 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:27 am Naslov sporočila: PDF dokumenti |
|
|
Pozdravljeni!
Imam problem odpiranja nekaterih dokumentov v PDF obliki. Na nekaterih straneh se po kliku na PDF dokument ne zgodi ničesar, pri drugih straneh se le ta normalno odpre. Sistem je XP SP2, IE6 in Adobe Reader 6.0. Če dokumente na istih straneh odpiram z Mozilo Firefox 1.0.7, se mi dokumenti povsod normalno odpirajo. Verjetno je kakšna nastavitev v IE, ki pa je ne najdem. Prosim za nasvete. _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:43 am Naslov sporočila: |
|
|
To se meni dogaja, da mi ne odpre pdf dokumenta pri vseh pdf-jih na tem forumu ki jih pripne silvo ne vem kako to silvo, da samo tvojih pdf-jev ne morem odpret, najbrž zaradi tvojega brskalnika, ne vem, moram pdf najprej shraniti, potem pa odpreti. Povsod drugje na netu se mi pdf odpre v IE, no, mogoče je še kje kakšna izjema, ampak so tako redke, da lahko rečem da jih ni. Vzroka za to ne vem. Drugače pa na splošno nimam težav z odpiranjem, edino pdf-ji na CD od elektorja se mi ne odprejo, ker jih blokira pop-up SP2 ker imam nastavljeno visoko varnost, zato moram varnost znižati, ali pa potrjevati odpiranje datoteke oziroma active-x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 8:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, še nekaj sem pozabil napisat. Na drugem računalniko z enakim sistemom pa gre normalno odpirati dokumente v IE in mozili. Primer strani: Fizika
Na enem računalniku ob kliku na povezavo ne odpre dokumenta, na drugih pa normalno. _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 8:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Lojz,
Ti požene Acorbata? Če ne, ti dokument odpre, če imaš Acrobata zagnanega? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 9:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi če prej poženem Acrobat, ne odpre dokumenta. V Mozili del normalno. _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 3:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Včasih je potrebno več časa, še posebej če je pdf dokument obsežen, saj se skoraj vedno prvo naloži pdf v temp in nato odpre. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni problem v počasnosti povezave. Problem je, da se po kliku na nekatere pdf dokumente na internetnih straneh ne zažene Acrobat Reader. _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni