www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Problem z filemanagerjem?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 5:28 pm    Naslov sporočila: icon_question Problem z filemanagerjem? Odgovori s citatom

Frenki,
Na filemanager mi v mapo Home / Razni načrti elektronskih naprav / Ojačevalci / Gorenje_Korting nikakor ne uspe šripeti datoteke, vedno mi Jaka javi napako. Datoteka je velika cca. 2,1M (zip 1,7M).

Kje je problem? Ali lahko pobrišeš tisti X direktorij v zgornji mapi?

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tisti direktorij sem pobrisal, pripenjanje pa gre brez problema vsaj pri meni. Pripel sem nekaj za poskus cca 6MB in je šlo. Daj, če boš poskusil, mi na zs pošlji zaslon s tistim jakom, da vidim v čem je problem.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Frenki,

Zadeva deluje, šele sedaj sem opazil da je za "upload" na voljo meni zgoraj Pošlji datoteko in pa meni spodaj Pošlji datoteko - indikator prenosa.
Ko poskusim narediti upload preko spodnjega menija mi nikakor ne uspe, če pa uporabim zgornjega pa deluje brez problema.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
oversc0re
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20
Aktiv.: 1.94
Kraj: Radomlje

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 22, 2006 9:59 am    Naslov sporočila:  Problem S filemanagerjem Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Včeraj sem se po dolgem času prijavil na filemanager. Prebral sem precej topicov povezanih z le tem in zdi se mi, da glede na to, da sem redni uporabnik foruma, bi morala stvar delovati. Uporabil sem enako uporabniško ime kot na forumu. Vendar pa mi ob poskusu prenosa datoteke zabrusi, da so datoteke samo za uporabnike foruma. Kakšen namig?

Edit:
Pravilo št. 6: je napisal/a:
Forum omogoča ogled in uporabo sporočilom pripete dokumentacije registriranim aktivnim uporabnikom po preteku treh dni od registracije uporabnika. Aktivni uporabnik je uporabnik s povprečno vsaj enim oddanim sporočilom mesečno.

3 dni od registracije na forumu ali od registracije na filemanagerju?

Hvala in lp,

M@ic

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 22, 2006 3:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

E-mail naslova za istega uporabnika sta različna! Preberi tukaj.
Citiram:
Download uporabniku filemanagerja se dovoli, če je le-ta tudi član foruma. Filemanager je v končni fazi vsaj po mojem mnenju namenjen podpori uporabnikom foruma. Preverjata se uporabniško ime in e-mail naslov uporabnika. Registriranim uporabnikom foruma to ne bi smelo predstavljati problema, dopuščam pa možnost, da je kdo ob registraciji navedel ta podatka različna. V tem primeru lako na željo uporabnika te podatke popravim.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
oversc0re
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20
Aktiv.: 1.94
Kraj: Radomlje

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 22, 2006 4:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha... nisem vedel, s katerim emailom sem se prijavil na forum. Sem popravil onega na filemanagerju in sedaj deluje bp.

hvala.

Lp, M@ic

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni