|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 5:28 pm Naslov sporočila: Problem z filemanagerjem? |
|
|
Frenki,
Na filemanager mi v mapo Home / Razni načrti elektronskih naprav / Ojačevalci / Gorenje_Korting nikakor ne uspe šripeti datoteke, vedno mi Jaka javi napako. Datoteka je velika cca. 2,1M (zip 1,7M).
Kje je problem? Ali lahko pobrišeš tisti X direktorij v zgornji mapi?
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti direktorij sem pobrisal, pripenjanje pa gre brez problema vsaj pri meni. Pripel sem nekaj za poskus cca 6MB in je šlo. Daj, če boš poskusil, mi na zs pošlji zaslon s tistim jakom, da vidim v čem je problem.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Frenki,
Zadeva deluje, šele sedaj sem opazil da je za "upload" na voljo meni zgoraj Pošlji datoteko in pa meni spodaj Pošlji datoteko - indikator prenosa.
Ko poskusim narediti upload preko spodnjega menija mi nikakor ne uspe, če pa uporabim zgornjega pa deluje brez problema.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Sre Mar 22, 2006 9:59 am Naslov sporočila: Problem S filemanagerjem |
|
|
Pozdravljeni!
Včeraj sem se po dolgem času prijavil na filemanager. Prebral sem precej topicov povezanih z le tem in zdi se mi, da glede na to, da sem redni uporabnik foruma, bi morala stvar delovati. Uporabil sem enako uporabniško ime kot na forumu. Vendar pa mi ob poskusu prenosa datoteke zabrusi, da so datoteke samo za uporabnike foruma. Kakšen namig?
Edit:
Pravilo št. 6: je napisal/a: |
Forum omogoča ogled in uporabo sporočilom pripete dokumentacije registriranim aktivnim uporabnikom po preteku treh dni od registracije uporabnika. Aktivni uporabnik je uporabnik s povprečno vsaj enim oddanim sporočilom mesečno.
|
3 dni od registracije na forumu ali od registracije na filemanagerju?
Hvala in lp,
M@ic _________________ The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny ...'
Isaac Asimov (1920 - 1992) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Mar 22, 2006 3:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
E-mail naslova za istega uporabnika sta različna! Preberi tukaj.
Citiram: |
Download uporabniku filemanagerja se dovoli, če je le-ta tudi član foruma. Filemanager je v končni fazi vsaj po mojem mnenju namenjen podpori uporabnikom foruma. Preverjata se uporabniško ime in e-mail naslov uporabnika. Registriranim uporabnikom foruma to ne bi smelo predstavljati problema, dopuščam pa možnost, da je kdo ob registraciji navedel ta podatka različna. V tem primeru lako na željo uporabnika te podatke popravim. |
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Sre Mar 22, 2006 4:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aha... nisem vedel, s katerim emailom sem se prijavil na forum. Sem popravil onega na filemanagerju in sedaj deluje bp.
hvala.
Lp, M@ic _________________ The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny ...'
Isaac Asimov (1920 - 1992) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni