|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
skyflyer Član

Pridružen-a: Tor 11 Jan 2011 22:35 Prispevkov: 44 Aktiv.: 0.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2012 1:34 pm Naslov sporočila: Iscem sodelavca |
|
|
Zdravo!
Se opravicujem ce tole ni primerna tema - moderatorja naprosam, da post prestavi v primeren forum.
Sam bi zase rekel da nimam izkusenj v elektroniki, ravno tako niti dovolj teoreticnega znanja, imam pa znanje s podrocja programske opreme. Z vaso pomocjo, pomocjo vam podobnih iz tujih forumov ter googlanjem sem izdelal prototip izdelka, ki bi znal biti zanimiv za sirsi trg.
Gre za izdelek, ki prototipno bazira na Netduino mikro kontrolerju (oz. platformi), vendar bi v nadaljevanju uporabili kaksno cenejso verzijo (AVR, PIC...??).
Iscem torej nekoga (kar se mene tice je lahko to tudi drustvo), ki bi pomagal pri razvoju naslednjega prototipa. Delo vkljucuje nacrtovanje, razvoj TIV, spajkanje, morda tudi programiranje, priprava za serijsko proizvodnjo... in bi bilo placano po dogovoru.
Zainteresirani se mi lahko javite preko ZS ali preko te teme.
LP,
Miha. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni