|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
polh Član

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2005 18:27 Prispevkov: 225 Aktiv.: 0.95 Kraj: Maribor-Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2005 4:33 pm Naslov sporočila: Muc išče nov dom. |
|
|
Lep dan!
Imam eno vprašanje. S punco vsa našla enega lepega muca(samčka), starega okrog leto dni. Je zelo domač in prijazen, še zmeraj zelo igriv. Navajen je hodit na mačji WC Barve je bele in nekoliko progast - listast. Slike žal ne moram prilepiti, ker nimam fotoaparata pri roki. . Zdaj pa me zanima, če je kdo tu, ki bi mu lahko nudil nov dom? Miidva sva že na koncu z opcijami, sama ga nikakor ne moreva obdržati (jaz že imam mačka, punca ima psa).
Res lepo prosim, če bi se kdo našel in ga sprejel. Oddava ga lahko v Ljubljani ali v Mariboru ali na realiciji vmes. V Ljubljani bi si edino moral bodoči lastnik priti sam po njega, ker žal nimava avta ne nič ustreznega za prevoz mačka. Za Maribor in okolico dostava ni problematičma.
Lp Tine
PS: Muc je srečno dobil nov topel dom. To je to. Hvala vsem, ki ste vsaj pomislili, kako bi lahko pomagali! Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni