|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 4:27 pm Naslov sporočila: Bridge povezava |
|
|
Lep pozdrav!
Imam vprašanje. Zadeva je sledeča: Imam ojačevalnik 2x150W, na izhode priključimo 4 ohmske zvočnike. Imam tudi subwoofer, ki ima dvojno navitje (kot da bi bila 2 zvočnika v enem), tako da s priključitvijo ni bilo problemov. Sedaj pa sem si nabavil še en subwoofer, ki pa ima samo eno navitje (4 ohme). Pa me zanima kako bi lahko slednjega priklučil na ojačevalec tako da bi izkoristil oba izhoda - sem slišal za bridge povezavo, vendar je ne znam realizirati. Zraven imam tudi 2 kretnici, ki delijo signal na nizke in visoke tone, na teh kretnicah pa imam dva 4 ohmska visokotonca (na vsaki kretnici enega) - zadeva deluje z subwooferjem z dvema navitjema - kako se priključi da bo zanesljivo delovala tudi z novim subwooferjem? _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slanek Član

Pridružen-a: Sre 08 Jun 2005 13:29 Prispevkov: 201 Aktiv.: 0.85 Kraj: Selnica ob Dravi
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2005 8:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Odgovor imaš na Elektro-n foromu, kjer si tudi zastavil vprašanje.
LP, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni