|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
theone Član

Pridružen-a: Čet 18 Avg 2005 10:37 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Čet Dec 22, 2005 8:52 pm Naslov sporočila: Mobilni TV? |
|
|
Torej; pred kratkim sem si kupil mobitel (sony erricson k700i), ki podpira tudi predvajanje datotek mp4. Ker rad eksperimentiram, sem pomislil, da bi si na mobitel naložil kak film za dolgočasne trenutke, a sem kmalu prišel do problema; na mobitelu je premalo prostora (41mb), mobitel pa ne podpira spominskih kartic, torej sem pomislil, da bi zadevo izpeljal nekako takole: film bi naložil na mp3 player, nato bi pa prek podatkovnega kabla na mobitelu film predvajal. Ker pa se na stvar ne spoznam toliko, vas uprašam (če kdo ve), če bi bilo možno, da bi to delovalo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 4.00 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Dec 22, 2005 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne verjamem, da je to izvedljivo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
micho Član

Pridružen-a: Sob 26 Nov 2005 11:18 Prispevkov: 20 Aktiv.: 0.08 Kraj: radlje ob dravi
|
Objavljeno: Čet Dec 22, 2005 9:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dober večer
Filmov ne bi mogel naložiti, lahko bi pa krajše videospote. _________________ lp
mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Čet Dec 22, 2005 11:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
To se po mojem mnenju ne da narediti, ker je mobitel narejen in sprogramiran da se (preko kabla) priklopi na računalnik, prav tako tudi mp3 predvajalnik. Se pravi, če bi oba povezal, bi oba iskala računalnik. _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni